INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WATFORD - LEEDS

Veste excelentă pentru Pantilimon » Antrenorul său a făcut azi anunţul

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 12:39

Costel Pantilimon va fi titular astăzi pentru a doua oară la Watford, de la transferul de la Sunderland din această iarnă.

Portarul român în vârstă de 29 de ani va începe din primul minut în meciul din "optimile" Cupei Angliei dintre Watford și Leeds, de la ora 17:00

"Este important pentru mine să profit de fiecare meci, e o oportunitate partida cu Leeds. Cred că echipa este într-un bun moment, trebuie să dăm totul și în meciul de Cupă și să încercăm să ne calificăm în turul următor. Va fi greu. 

Cupa Angliei e o competiție importantă, este un trofeu. Iar pentru un club care vrea să aibă rezultate bune, este important să fii puternic în toate competițiile. E concurență în fiecare compartiment la echipă, ceea ce e bine pentru viitorul lui Watford", a spus Costel Pantilimon.

"Cupa Angliei este cea mai importantă competiție din Anglia, fiecare echipă are șanse la a câștiga trofeul. Leeds va vrea să câștige tot atât de mult pe cât vrem și noi”, a declarat Costel Pantilimon la conferința de presă premergătoare meciului cu Leeds" Costel PANTILIMON

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  20 Februarie 2016, 14:54
Postat de ralffy_mr pe 20 Februarie 2016, 14:40

in caz ca te intrebi...i-am luat la injurat pe "jurnalisti", nu te-am atacat.. un mesaj extraordinar dedicat celor care-l merita.

Pe acest site sunt cenzurate jumatate din cuvintele ce apar in DEX. Asa ca daca apar asterixuri, nimeni nu crede nimic.

raul4steaua
raul4steaua  •  20 Februarie 2016, 14:52

MOT Leeds!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  20 Februarie 2016, 14:40
Postat de 21lva pe 20 Februarie 2016, 14:27

Multumim pentru vestea excelenta. Hai sa va dau si eu una: s-a inventat mersul in doua picioare. Incercati, o sa ramaneti uimiti.

in caz ca te intrebi...i-am luat la injurat pe "jurnalisti", nu te-am atacat.. un mesaj extraordinar dedicat celor care-l merita.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează