INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

EXCLUSIV Ce se va întâmpla cu Dennis Man dacă Parma va retrograda

Dennis Man (22 de ani)
Dennis Man (22 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 10:12 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 13:23

Victor Becali (59 de ani) a intrat în direct prin telefon miercuri dimineață la emisiunea GSP Live și a vorbit despre primele evoluții ale lui Dennis Man (22 de ani) în Serie A, în tricoul celor de la Parma. 

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, pentru 11 milioane de euro, a iscat un adevărat scandal între Anamaria Prodan, impresarul extremei, și Gigi Becali, care l-a implicat în afacere pe Giovanni Becali. 

Victor Becali: „Și Gheorghe Hagi a jucat în Serie B”

„Lui Dennis Man îi trebuie timp să se acomodeze. Omul schimbă apartamentul și cartierul. Ca la jurnaliști, schimbi redacția și îți trebuie ceva timp să te obișnuiești. Oamenii l-au luat pe Man, gândesc în perspectivă, în viitor. Există o diferență între fotbalul nostru și al lor. De exemplu, Mihăilă a avut pubalgia când s-a transferat, iar acum a început să joace.

91 de minutea evoluat Dennis Man pentru Parma, în 5 apariții în tricoul gialloblu

Și Gheorghe Hagi a jucat în Serie B. Fotbaliștii au rămas și la Juventus când au fost retrogadați în a doua ligă. Clubul va hotârî la vremea respectivă. Ei mai speră la salvare, chiar dacă nu este deloc ușor, dar este devreme să discutăm despre asta” a declarat Victor Becali la GSP Live.

1993/94a fost sezonul în care Gheorghe Hagi a jucat în Serie B, iar Brescia a terminat pe locul 3 și a promovat în Serie A. Formația era pregătită de Mircea Lucescu, iar în acea perioadă era cunoscută ca „Brescia Romena”, datorită jucătorilor români care evoluau pentru trupa de pe Stadio Mario Rigamonti: Hagi, Florin Răducioiu, Dănuţ Lupu, Sabău şi Dorin Mateuţ

Citește și alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu a intrat în direct și i-a răspuns lui Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Antrenor și conducător demiși! Cutremur la clubul din Liga 1 după ședința de azi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  03 Martie 2021, 14:02

Probabil o sa se lupte Juventus si Inter sa il transfere "perla"....Man o sa lustruiasca banca de rezerve si in Serie B si in maxim 2 ani o sa se intoarca imprumut la FCSB sau pe la Clinceni...fotbalist umflat de presa,nu merita NICIODATA titlul de fotbalistul anului, Stanciu si Maxim au avut evolutii bune in campionate mai tari decat cel al Romaniei...sa nu mai zic de Stefan Radu care cand nu este accidentat joaca aproape meci de meci titular la Lazio si chiar daca s-a retras de la nationala,TOT ROMAN ESTE...dar banii vorbesc...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close