INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

VIDEO Adi Popa, tot mai aproape de primul 11 al lui Reading » A marcat în ultimul amical

Foto: Twitter/@ReadingFC
Foto: Twitter/@ReadingFC

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 19:15

Adi Popa a fost titluar și a marcat în ultimul amical disputat de Reading, împotriva celor de la Vitesse, însă englezii au pierdut partida cu scorul de 2-3.

Transferat în iarnă la gruparea din Championship, mijlocașul român a punctat în minutul 71 cu un șut din interiorul careului, la care nu i-a lăsat nicio șansă portarului olandezilor.

Chiar și așa, Reading a pierdut duelul cu Vitesse cu 2-3 și este la al doilea eșec înregistrat în meciurile de pregătire, după insuccesul din meciul cu belgienii de la KV Kortrijk (0-1).

În cele șase partide de pregătire disputate de Reading până acum, Adi Popa a fost folosit titular de patru ori, cu QPR (5-2), Genclerbirligi (2-2 ), Bruges (1-1) și contra lui Vitesse, indiciu că ar putea fi folosit titular în noul sezon de tehnicianul Jaap Stam.

8 apariții
a avut Adi Popa în tricoul lui Reading în sezonul trecut, în care a marcat o dată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rbj05
rbj05  •  29 Iulie 2017, 21:55

si unde gasim video? ca asa spune in titlu...

poison
poison  •  29 Iulie 2017, 20:11

Mamaaaa ce realizare, mai are un pic (un metru, 5 minute, 10 zile???) si prinde prima echipa a unei divizionare B :))) Are valoare nu gluma. Il vrei înapoi la FCSB?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează