INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO Cel mai nebun meci trăit de Reghecampf! Echipa sa putea pierde totul la ultima fază

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 20:15

Al-Wahda, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a avut parte de o partidă nebună în jocul câștigat pe teren propriu cu Al Wasl, scor 4-3.

Echipa românului a deschis scorul prin Tagliabue ('12), dar apoi oaspeții au preluat frâiele jocului și au egalat prin Canedo ('24). Lima a înscris și el pentru Al Wasl 4 minute mai târziu, dar Rim Chang-Woo a egalat la 2 în minutul 35. Înainte de pauză, formația lui Reghe a marcat prin Batna, din penalty.

După 72 de minute de joc, Matar și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și a dus scorul la 4-2. Echipa lui Reghecampf se îndrepta spre o victorie clară, dar a fost surprinsă în minutul 2 al prelungirilor de Lima, care a redus din diferență, iar la ultima fază a meciului Al Wasl a ratat un penalty prin Canedo.

Al-Wahda e lider în Emiratele Arabe Unite, cu 33 de puncte după 15 etape, la o lungime în fața lui Al-Ain, care are un meci mai puțin. Al Wasl e pe poziția a 3-a, cu 31 de puncte.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
juliusmad
juliusmad  •  03 Februarie 2018, 09:50

bravo reghe !!

satyricon
satyricon  •  03 Februarie 2018, 01:33

Bravo Reghe, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  02 Februarie 2018, 21:34

Avem nevoie de jalabert să ia atitudine:))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează