INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Claudiu Keșeru a marcat din nou pentru Ludogoreț » Atacantul e golgheter în Bulgaria

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 09:36

Claudiu Keșeru și-a arătat o dată în plus clasa de atacant de rasă și a marcat pentru Ludogoreț în egalul de pe teren propriu cu Cherno More, scor 1-1.

Atacantul român în vîrstă de 28 de ani a preluat bine pe piept în fața unui adversar și a înscris în urma unei piurete perfecte în minutul 55, stabilind scorul final. Pentru oaspeți a deschis scorul Coureur imediat cum a început repriza secundă.

După 11 etape scurse în campionatul Bulgar, Keșeru e golgheter, cu 5 goluri. Ludogoreț e lider, cu 20 de puncte, însă are un meci în plus față de principala urmăritoare, Litex (condusă de Laurențiu Reghecampf), care e la o lungime în spate.

 

Ludogorets-Cherno More Varna 1-1. Gol min 55

Posted by Claudiu Keşerü on 3 Octombrie 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ruso_turisto_oblico_morale
ruso_turisto_oblico_morale  •  04 Octombrie 2015, 10:58

he-he..."atacantul de clasa" sa zica merci ca n-a fost in lot cu Milsami...

861220197327334
Daria Cristea  •  04 Octombrie 2015, 10:34

Pãi numai nea Gigi nu a anticipat ca e peste toatã liga 1 , a preferat sã- l ia pe Tade deși Claudiu a spus cã ar juca numai la Steaua... Dã o cãruțã de goluri în bulgaria" în loc sã dea pt noi! Rușine pt toți care conduc echipa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează