INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Distracție la Anderlect! Chipciu și Stanciu s-au întrecut cu karturile și într-o alergare de 7 km pe pantele Alpilor austrieci

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2017 13:29

Azi a fost o dimineață de team-building, cu distracție și suferință, la Anderlecht. Campioana Belgiei e în cantonament la Saalfelden, în apropiere de Salzburg.

Au trecut deja cinci zile din cantonamentul lui Anderlecht în Alpii austrieci. La Saalfelden am Steinernen Meer, în apropiere de Salzburg, e muncă multă, suferință, dar sunt și momente de distracție. De exemplu, această dimineață de team-building programată de antrenorul René Weiler.

Care a început perfect pentru Chipciu și Stanciu. Cu un concurs de karturi, "tricolorii" împingând accelerația la maximum. Au câștigat însă Bruno și Deschacht.

Ultimul, veteranul de 36 de ani amendat cu 24.000 de euro după ce pariase de câteva mii de ori pe meciuri de fotbal. Inclusiv pe jocurile lui Anderlecht, chiar și la înfrângeri!

După viteză pe 4 roți, alergare pe munte. O cursă de anduranță, 7 kilometri de foc pe pantele Alpilor. Și alergare în ritm susținut, nu ușoară. Totul a fost cronometrat. Primul: atacantul Thelin, împrumutat de Bordeaux la Anderlecht.  

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează