INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Florin Costea, martor la o bătaie ca-n filme între suporteri! Forțele de ordine s-au chinuit 30 de minute să-i calmeze

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 16:18

Arsenal Tula, echipă la care e legitimat Florin Costea, a pierdut meciul de pe teren propriu cu Torpedo Moscova, scor 1-3. Cum adversara de azi era una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, șansele ca Arsenal Tula să se salveze sînt tot mai mici.

În acest moment distanța dintre cele două echipe este de 5 puncte, cu 9 etape înainte de final. Torpedo e pe 12, cu 19 puncte, în timp ce Tula e pe 15, cu doar 14 puncte, la egalitate cu Amkar, care e ultima în clasament, dar are și un meci mai puțin.

În acest meci Florin Costea a evoluat toate minutele, însă a ieșit la rampă doar în minutul 65, cînd a încasat un cartonaș galben.

Fanii lui Torpedo au fost la fel de activi ca și jucătorii. Aceștia au rupt gardul și au pătruns în sectorul fanilor lui Arsenal, începînd o bătaie generală care a durat 30 de minute.

15
suporteri au fost arestați după aceste incidente 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează