INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO+FOTO Căderea lui Loți Bölöni » Antwerp a pierdut cu Charleroi, 1-3! Fanii au aruncat cu pahare și cutii de suc

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 17:59

Antwerp - Charleroi 1-3 este al patrulea meci fără victorie pentru Loți Bölöni și Antwerp: două eșecuri și două egaluri în 21 de zile.

Ce bine dispus era Bölöni etapa trecută! Chiar dacă Antwerp fusese egalată în ultimul minut la Mouscron, Loți i-a luat interviu lui Rednic, o discuție plină de farmec, ca între doi foști colegi de cameră la "naționala" anilor '80!

Ce trist era însă antrenorul echipei flamande! Supărarea, protestele împotriva arbitrajului s-au transformat în resemnare la final. A terminat meciul gânditor, privind a 4-a înfrângere din acest sezon.

Din 15 octombrie, de la 3-0 cu Waregem, Antwerp nu a mai învins pe nimeni. Patru partide, două egaluri, două eșecuri. Ultimul, 1-3 acasă cu Charleroi (VIDEO AICI).

Bölöni e în cădere. La fel, Mircea Rednic, fără victorie cu Mouscron din 23 septembrie (3-2 cu Eupen). De atunci, trei înfrângeri, trei remize!

Au aruncat cu pahare și cutii de suc

Imediat după golul de 1-2 al oaspeților (29), fanii lui Antwerp au luat foc pe Bosuilstadion. Și au început să arunce cu tot felul de obiecte spre grămada bucuriei lui Charleroi. Doi jucători au fost loviți cu pahare de plastic și cutii metalice. După câteva minute, meciul a fost reluat, după ce arbitrul i-a arătat toate obiectele observatorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează