INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LITEX LOVECI - LUDOGOREȚ 1-1

VIDEO+FOTO Keșeru, Prepeliță și Moți au terminat la egalitate cu trupa lui Reghecampf în Bulgaria » Ludogoreț - Litex 1-1: "Voi fi campion!"

Foto: Vlad Nedelea +14   FOTO
Foto: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2015 19:45

Etapa a 10-a din Bulgaria a oferit derby-ul dintre Ludogoreț și Litex încheiat nedecis, scor 1-1. Partida a fost oferită în România în format liveTEXT pe GSP.ro.

Gazdele au început în forță și în minutul 8 Keșeru avea prima mare ocazie, dar șutul atacantului român de la 22 de metri a trecut puțin peste poartă.

Deși Ludogoreț începuse mai bine, cei care au marcat au fost puștii lui Reghe. În minutul 24, Arsenio a primit un balon în fața porții și a băgat mingea în plasă, apărarea gazdelor neavînd nici o reacție.

Ludogoreț a revenit rapid și trei minute mai tîrziu a egalat pe tabela de marcaj. Marcelinho a pătruns în careu, a driblat un adversar, a trimis mingea către Cafu, iar acesta din urmă a șutat la colțul lung.

Echipa lui Reghecampf a jucat în zece din minutul 46, Popov fiind eliminat, dar gazdele n-au fost în stare să mai înscrie.

Cele două formații împart în continuare primul loc în Bulgaria, ambele avînd 19 puncte, însă Litex dispune de un golaveraj mai bun.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Litex, a vorbit despre egalul cu Ludogoreț: "Sînt mulțumit cu un punct chiar dacă am avut niște ocazii mari chiar și în 10 oameni. Mi-a făcut plăcere să-i revăd pe Keșeru și Prepeliță. Și eu îi cunoșteam pe ei și ei pe mine. Nu a fost un avantaj pentru nimeni. Vreau să cîștig titlul! În cîteva luni echipa va arăta altfel. Vom avea șansa să ne pregătim și in pauza competițională mai mult fizic. Nu compar Litex cu Steaua. Steaua rămîne echipa pe care o iubesc, va fi campioană și va intra în Liga Campionilor".

8.000 € e salariul mediu lunar la Litex. Ludogoreț plătește și salarii de 700.000!

MIN. 94

Final de meci! Ludogoreț și Litex termină la egalitate, scor 1-1

Min. 88

Spiritele se încing în Bulgaria! Moți și s-a luat la ceartă cu Goranov, după ce acesta din urmă l-a faultat pe Marcelinho

min. 75

Prepeliță șutează de la 28 de metri, dar balonul trece puțin pe lîngă poartă

min. 72

Vura șutează din voleu, dar portarul advers respinge în corner. Apoi Prepeliță reia cu capul din lovitura de colț, dar același goalkeeper respinge în corner.

min. 48

Keșeru reia cu capul din careu, dar portarul lui Litex respinge de sub bară!

Repriza a 2-a / min. 46

Cartonaș roșu pentru Popov! Bulgarul l-a lovit pe Prepeliță și a fost trimis la cabine de arbitrul partidei. Litex rămîne în 10 oameni

Min. 41

Scandal la tribuna oficială! Domischiev, patronul lui Ludogoreț, a sărit la bătaie cu un președintele lui Litex, Stoev (în alb), pentru că acesta din urmă comenta la deciziile arbitrului.
pres

min. 38

Galben pentru Prepeliță! Fotbalistul român faultează la mijlocul terenului și este avertizat.

min. 27

Gol Ludogoreț! Marcelinho pătrunde pe centru, driblează un adversar, pasează la Cafu, iar acesta șutează la colțul lung, mingea lovește bara și intră în poartă.

min. 24

Gol Litex! Arsenio primește în fața porții și șutează pe jos la colțul lung. Apărarea lui Ludogoreț dormea.

min. 22

Mare ocazie Litex! Malinov scapă singur pe partea dreaptă, dar dă în portar. Mingea ajunge la Boumal, care trage peste de la 14 metri.

min. 8

Keșeru începe meciul în forță și are prima mare ocazie. Atacantul român șutează de la 22 de metri puțin peste poartă.

Echipele de start:

Ludogoreț: Borjan - Natanael, Moți, Kerchev, Minev - Dyakov, Prepeliță - Cafu, Wanderson, Marcelinho - Keșeru
Rezerve: Argilashki, Andrianantenaina, Chunchukov, Vura, Sasha, Terziev, Vasilev

Litex: Vinicius - Popov, Dos Reis, Perez, Nedyalkov - Stanoev, Boumal - Malinov, Moreno, Johnsen - Arsenio
Rezerve: Aleksandrov, Goranov, Kolev, Minchev, Rojas, Viana, Yordanov

Dacă Litex e reprezentată de Reghecampf, Ludogoreț are trei români și toți trei în primul 11. E vorba de fundașul Cosmin Moți, mijlocașul Andrei Prepeliță și atacantul Claudiu Keșeru.

În tribunele arenei din Bulgaria își fac apariția și aproximativ 50 de suporteri români.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  27 Septembrie 2015, 12:44

"finule,antrenezi in champions league?" :)

kos_tyn
kos_tyn  •  26 Septembrie 2015, 22:24

STRANIERI • LITEX LOVECI - LUDOGOREȚ 1-1 FOTO Keșeru, Prepeliță și Moți au terminat la egalitate cu trupa lui Reghecampf în Bulgaria » Ludogoreț - Litex 1-1 ce lipsa de profesionalism!!! CINE A FOST GAZDA???

ruso_turisto_oblico_morale
ruso_turisto_oblico_morale  •  26 Septembrie 2015, 20:34

he-he...ludogorets-MILSAMI 0-1, 1-2. Dubla din preliminariile UCL. Ce-importanta poate avea un oarecare derby Ludogoreț - Litex, he-he...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează