INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - FIORENTINA 3-1

VIDEO Gol de atacant » Ștefan Radu a decis derby-ul românesc din Serie A: 3-1 cu Fiorentina

Sanchez nu-l poate opri pe Radu să înscrie din marginea careului
Sanchez nu-l poate opri pe Radu să înscrie din marginea careului

Articol de - Publicat marti, 20 decembrie 2016 00:00

Ștefan Radu a decis derby-ul românesc pe Olimpico, învingându-l pe Tătărușanu cu o diagonală fulgerătoare: ”Mi-am zis ce-o fi o fi. Am băgat capul în pământ și-am tras tare”.

Cine-a zis că n-avem marcatori în Serie A? Dacă ne plângem că ne lipsesc atacanții cu simțul porții, atunci dau goluri fundașii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Preluând ștafeta de la Chiricheș, ce a punctat cu stil cu Torino, Ștefan Radu a decis ieri derby-ul românesc cu Tătărușanu, cu o finalizare de jucător ofensiv!

Vrea gol din penalty

"Am urcat pentru că aveam spaţiu, am băgat capul în pământ şi am tras tare. Mi-am zis ce-o fi o fi. Mă bucur c-a ieşit bine. E minunat să câştigi 3 puncte după un meci în care ai şi suferit", a explicat românul, integralist la Lazio (3-1 cu Fiorentina) ca stoper stânga.

"Am marcat deja cu capul în acest sezon, contra Pescarei, și îmi lipsește să mai înscriu din penalty. Golul meu din minutul 90 ne-a liniștit". Ștefan a plonjat fericit pe burtă, exultând ca niciodată după reușita sa!

"Regizorul adăugat"

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 7: "Reușita ce a închis tabela a fost corolarul unei prestații de substanță". "Regizorul adăugat.

Sistemul 3-5-2 i-a permis să înceapă multe acțiuni", a punctat Corriere dello Sport, care i-a dat și-o bilă neagră: "A ieșit greșit, lăsându-l liber pe Tello la golul Fiorentinei înscris de Zarate. S-a revanșat pe contraatac, cu un stâng în diagonală de atacant".

Tătă, fără vină la goluri

Integralist la Fiorentina, Tătărușanu putea face mai mult la șutul lui Radu. Gazzetta dello Sport i-a dat însă nota 6: "N-are vină la cele 3 goluri. În rest, o paradă frumoasă la Bastos, la 0-0".

"Stângul lui veninos nu i-a lăsat speranțe amicului Tătărușanu, făcând stadionul să explodeze. N-a dat niciodată 2 goluri într-un campionat și mai are 20 de jocuri"
Lalaziosiamonoi, agenție italiană

"Am marcat într-un moment delicat al jocului. Eram obosit și m-am aruncat în ofensivă. Am pus toată bucuria și frustrarea în modul în care am sărbătorit golul"
Ștefan Radu, vicecăpitan Lazio

2goluri în 14 meciuri jucate în acest campionat a realizat Ștefan Radu. Are 7 în total în 257 de apariții pentru Lazio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează