INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURUL 1 PREL. LEVSKI SOFIA - VADUZ 3-2 (ÎN TUR 0-1)

VIDEO Haos la Sofia, după ce Levski a fost eliminată de FC Vaduz! Fanii au încercat să intre în teren după ce Sergiu Buș a ratat un penalty

Foto: sportal.bg
Foto: sportal.bg

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 10:07

Sergiu Buș (Levski Sofia, 25 de ani) a ratat un penalty în minutul 79, la 2-2, moment în care suporterii sofioți au înnebunit și au cerut plecarea antrenorului Delio Rossi, fluierându-l pe român. Poliția i-a oprit cu greu pe ultrași!

Levski s-a făcut de râs marți seară, fiind eliminată în chiar primul tur preliminar al Ligii Europei de Vaduz, din Liechtenstein, locul 4 în liga a doua elvețiană în sezonul trecut! După 0-1 în tur, trupa sofiotă s-a impus doar cu 3-2 acasă și a provocat furia fanilor. De două ori au încercat ultrașii lui Levski din sectorul B, circa 150, să pătrundă în teren, noroc cu intervenția promptă și-n forță a polițiștilor, ce au împiedicat degenerarea situației.

Au aruncat cu scaune

Supoterii au înnebunit la 2-2, în minutul 79, când Sergiu Buș, care marcase primul gol al gazdelor (35) și tot el fusese faultat în careu, a ratat penalty-ul. S-a strigat imediat demisia antrenorului Delio Rossi, iar fanii i-au fluierat pe jucători, mai ales pe Buș și pe Belmonte! Levski a făcut 3-2, dar nu a mai reușit golul calificării și Kostov a luat "roșu" (90+4).

După fluierul final, ultrașii au protestat mai virulent. Au rupt 20-30 de scaune, le-au aruncat spre teren, și au forțat din nou accesul spre gazon pe la tunelul de acces la vestiare, dorind răfuiala cu jucătorii, după rușinea cu câștigătoarea Cupei Liechtensteinului. Polițiștii au făcut cordon pentru a permite ieșirea lor în siguranță.

13
goluri în 40 de meciuri are Sergiu Buș pentru Levski în toate competițiile, două dintre reușite în Europa League

"Trebuie să ne pară rău pentru meciul tur, acum am făcut ce trebuia și am jucat foarte bine, dar nu am avut noroc. Este exagerat să spui că e un rezultat rușinos. Nu-mi dau demisia, pentru că nu mă predau"
Delio Rossi, antrenor Levski

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  18 Iulie 2018, 17:44

Pai Levski la ei este echivalentul lui Dinamo la noi, aceste echipe sunt experte in rezultate de cacao in cupele europene...mai ales Dinamo !!!

thirteen
thirteen  •  18 Iulie 2018, 13:06

Am mai vazut filmu asta cand juca Dinamo in cupele europene.Ei erau "specialisti" in *** si responsabili de diminuarea coeficientului UEFA an de an,...batai de la albanezi ...pescari islandezi...stiu ei mai bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  18 Iulie 2018, 11:25
Postat de vladutz13 pe 18 Iulie 2018, 11:19

Este un mare esec, dar o rusine?? Nu prea e cazul. Vaduz o fi reprezentanta Liechtensteinului, dar sunt o echipa solida si chiar au avut rezultate bunicele in ultimii ani.

Nu doar in ultima vreme. I-au batut pe unguri acum vreo 12 ani cu 4-0 si Basel i-a eliminat greu, la criteriul golului in deplasare. Iar Basel avea echipa atunci. Oricum era echipa de batut, dar nu i-au luat in serios bulgarii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează