STRANIERI  ·  QATAR

VIDEO Îl acuză pe Thomson! » Răzvan Lucescu a găsit vinovatul pentru alt eşec în Qatar: arbitrul care ne-a dezavantajat cu Olanda

Extrem de nervos, Răzvan a aruncat sticla cu apă pe gazon // Foto: Reuters
Extrem de nervos, Răzvan a aruncat sticla cu apă pe gazon // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 28 octombrie 2012 23:49

El Jaish a pierdut în faţa liderului Al Sadd (1-3) şi e pe locul 7. "Arbitrul le-a dat un penalty care n-a fost. Plătim pentru gafele arbitrilor", a protestat Răzvan.

Răzvan tremură în Qatar. Echipa lui, El Jaish, vicecampioana sezonului trecut, are doar 6 puncte din 15 posibile şi e pe locul 7.

Sîmbătă, a mai pierdut o dată, pe terenul lui Al Sadd, în faţa lui Raul. Şi antrenorul acuză arbitrul pentru acest 1-3. Pe cine? Pe Craig Thomson, scoţianul care ne-a refuzat un 11 metri clar la 1-4 cu Olanda.

Vezi aici rezumatul partidei şi faza penalty-ului!

"Am avut 1-0, apoi, la 1-1 în minutul 45, arbitrul le-a dat adversarilor un penalty inexistent. Şi etapa trecută am pierdut pe gafele arbitrilor", a declarat Lucescu jr, care şi-a certat şi jucătorii: "Dacă vom continua să ratăm ca pînă acum, ne vom sinucide!".

Supărat pe Raţ
Tot sîmbătă, Mircea Lucescu a cîştigat cu Şahtior al 13-lea meci consecutiv în Ucraina, 1-0 cu Tavria, dar meciul nu i-a plăcut: "Am fost nervos, pentru că băieţii nu s-au concentrat. M-au enervat mai mulţi, inclusiv Raţ. Nu a respectat sarcinile de joc şi puteam primi gol".

3 înfrîngeri a suferit Lucescu jr. în primele 5 etape din QatarCum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (8)
sanduard  •  29 Octombrie 2012, 17:11

Deci ramane cu singur a afirmat el este Razvan nu fiul lui Lucescu,baiatul lui tata ,,luceste de inganfare si prostie ,de fapt dintr-un portar mediocru nu poate fi decat un antrenor si mai mediocru.

varanga53  •  29 Octombrie 2012, 13:20

Toti sunt de vina , numai el NU ! Parca ar fi baiatul lui Mircea Lucescu , nu-i asa ?

goggu  •  29 Octombrie 2012, 10:23

1. A fost fault n atac la golul lui Al Jaish 2. A fost penalty la Raul 3. Scorul a fost 3-1, deci penalty-ul n-a facut diferenta 4. Lui Razvanel ii e frica sa nu-l dea afara, de aia da vina pe arbitri si ratarile jucatorilor.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Sevilla - Manchester United
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1