INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Imagini incredibile la ultimul antrenament al lui Șumudică la Kayserispor! Antrenorul român a fost uimit

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 10:03

Marius Șumudică i-a cucerit pe fanii lui Kayserispor, care la ultimul antrenament au oferit o adevărată demonstrație de forță, având un show pirotehnic de excepție.

Au aprins zeci de torțe la antrenamentul, fiind entuziasmați de parcursul lui Kayserispor, care este pe locul 4 după 10 etape, cu 18 puncte, cu două puncte sub Istanbul BB.

În ultima etapă Kayserispor a remizat pe terenul lui Fenerbahce, scor 3-3, revenind pe Sukru Saracoglu de la 1-3.

Kayserispor joacă azi, de la ora 13:00, cu Trabzonspor, formație care se află pe locul 11, cu 12 puncte, dar care etapa trecută i-a administrat prima înfrângere lui Galatasaray, scor 2-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Noiembrie 2017, 11:54

Bravo , frumos. dacă nici Șumi nu merită așa ceva , atunci CINE?!!!??? Dică??? haaa...haaaa... haaaa...!!! Mult succes pe mai departe Șumudică.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează