INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Ionuț Radu, în formă la Genoa: „Intervenție providențială! A salvat finalul! Românul super”

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2019 10:40

Genoa a terminat la egalitate, 0-0 cu Bologna, în etapa a 5-a din Serie A. Portarul Ionuț Radu a deviat șutul lui Roberto Soriano, evitând eșecul genovezilor în ultimele minute. A avut noroc la penalty: Nicola Sansone a ochit transversala.

MVP-ul sezonului trecut la Genoa, cel care a salvat Grifonul de retrogradare, Ionuț Radu, 22 de ani, a fost iar omul momentului la Rossoblu. Primul meci din această ediție de Serie A în care nu ia gol. El a evitat a treia înfrângere în șir a echipei lui. 

Două momente au fost decisive miercuri seară, ambele spre sfârșitul partidei. În minutul 78 a avut noroc la penalty-ul adversarilor. Sansone a încercat o „scăriță” care a lovit transversala, iar în minutul 87 a deviat mingea lui Soriano, reușind paradă apreciată de jurnaliștii italieni. 

Intervenție providențială a românului în fața lui Soriano”, a comentat Gazzetta dello Sport, completată de Corriere: "„Super Radu a salvat finalul”.

6 a fostnota lui Ionuț Radu în Corriere și Gazzetta dello Sport pentru meciul cu Bologna

Vlad Chiricheș, 5 în Corriere, 6 în Gazzetta 

La Napoli, Vlad Chiricheș nu juca aproape deloc în Serie A. Transferat la Sassuolo, e titular meci de meci. A treia oară la rând integralist în centrul apărării formației lui De Zerbi, la 0-1 cu Parma. A primit nota 5 în Corriere dello Sport, 6 în Gazzetta. Tot miercuri, Ștefan Radu (accidentat) nu a fost convocat la Lazio (0-1 cu Inter), în timp ce Romario Benzar a fost doar rezervă la Lecce (3-1 cu SPAL).

Vezi și:

VIDEO MitriGOL de neoprit » Alexandru Mitriță, evoluție stelară la New York City FC: hattrick de senzație împotriva campioanei din MLS

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează