INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO MitriGOL de neoprit » Alexandru Mitriță, evoluție stelară la New York City FC: hattrick de senzație împotriva campioanei din MLS

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 08:37

Alexandru Mitriță, 24 de ani, a reușit un hattrick în această dimineață pentru New York City FC în confruntarea câștigată de echipa sa cu Atlanta United, 4-1.

Ignorat de selecționerul Cosmin Contra la ultimele acțiuni ale naționalei României, Mitriță răspunde pe teren! Vârful lui New York City FC a marcat de trei ori într-o repriză chiar în poarta campioanei en-titre din MLS și a ajuns la 12 goluri marcate în liga americană.

Mitriță și-a început recitalul în minutul 14, când a driblat doi adversari la marginea careului și a înscris cu un șut puternic. Nouă minute mai târziu a lovit din nou. După un contraatac rapid al gazdelor, Mitri a intrat în careu și-a făcut mingea pe piciorul drept și a înscris cu un șut pe jos la colțul scurt. 

Și-a completat hattrick-ul în minutul 34, când a fost la locul potrivit la o minge respinsă în față de portarul lui Atlanta.

„Nu mă pot compara cu Villa!”

„Mă bucur că am marcat trei goluri. E primul meu hattrick, dar e mai importantă victoria. Am jucat excelent, avem o echipă minunată. E incredibil să marchezi trei goluri în fața propriilor fani”, a mărturisit Mitriță la finalul meciului.

Românul e primul jucător de la David Villa care înscrie de trei ori într-un meci pentru New York City: „E un jucător de top, nu mă pot compara cu el. Eu încerc să dau totul în fiecare meci ca să îmi ajut echipa”.

6 goluria marcat Mitriță în ultimele șase partide pentru New York

S-a certat cu Contra

Mitriță n-a mai prins lotul naționalei din martie, după ce s-a certat cu Cosmin Contra la meciul cu Suedia, 1-2. Atacantul a fost exclus după ce l-ar fi înjurat pe Ionel Gane, după ce „secundul” i-a făcut observație în timpul jocului. Contra a aflat și a anunțat: „Cât voi fi eu selecționer, tu n-o să mai joci în echipa națională!”. (Detalii AICI)

Citește și:

Mirel Rădoi sare în apărarea lui Cosmin Contra: „Dacă ești împotriva lui, ești împotriva României” + critici dure pentru ultrași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
2436829406350191
Irinel Murgui  •  26 Septembrie 2019, 20:47

Contra ai zilele numarate si asta din cauza ca esti capos. Aduci numai petarde la Nationala jucatori buni nu la matineu cu tine pacat ca ai fost un fotbalist bun dar nu ai invatat nimic din asta

j0k3r
j0k3r  •  26 Septembrie 2019, 15:23
Postat de mozambican pe 26 Septembrie 2019, 15:09

Ce titlu e ăsta? "Contra te uiți, Mitrita a dat 3 goluri" și ce dacă. Asta nu înseamnă că peste noapte a ajuns cel mai bun jucător. De fapt asta faceți voi ziariști, ridicați în slăvi jucătorii după un meci bun de parcă acel jucător poate decide de unul singur meciurile de acuma înainte. GREȘIT. Sa vedem că mai da 2-3 goluri până la meciul cu Norvegia și atunci poți spune că jucătorul este într-o formă bună și merită să-l aduci la națională. Asta sună pentru toți cei care sunt chemați să joace pentru națională.

A dat gol aproape in fiecare meci dar tu nu gandesti sau citesti. E mai simplu sa aberezi

895810720478740
Adrian Suciu  •  26 Septembrie 2019, 15:21

Nu-l convoca Cosmine si meciul cu Norvegia va fi ultimul ca antrenor pentru time, dupa ce ai rezolvat si calificarea asta! Convoaca-i in continuare pe Grozav, Grigore, Sapunaru si alti expirati care nu sunt in stare SA traga in sut pe poarta! Meciul cu Malta a fost o rusine!!! Mare noroc ca a fost offside la golul lor! Da

Vezi toate comentariile (29)
Comentează