INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Keşeru a fost MVP-ul meciului în victoria lui Bastia cu Toulouse, 2-1: ”Am multă benzină în rezervor”

Keșeru a jucat 230 de minute în acest campionat, Bastia titularizîndu-l doar acasă. Cu Toulouse l-a aplaudat tot stadionul la înlocuirea din final // Foto: Mediafax/AFP
Keșeru a jucat 230 de minute în acest campionat, Bastia titularizîndu-l doar acasă. Cu Toulouse l-a aplaudat tot stadionul la înlocuirea din final // Foto: Mediafax/AFP

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 22:32

Claudiu promite să nu se oprească după golul şi pasa decisivă reuşite sîmbătă, primind nota 7 în L'Equipe. ”E titularul pe care-l caută corsicanii?”, se întreabă francezii.

Claudiu Keşeru a semnat primul gol românesc în acest sezon din Ligue 1. Ocolit de Piţurcă pentru "dubla" cu Ungaria şi cu Turcia (6/10 septembrie) din preliminariile CM 2014, atacantul lui Bastia a făcut diferenţa cu Toulouse (2-1).

VIDEO: Vezi aici golul lui Keşeru!

" Benzina mea o reprezintă golurile şi pasele decisive, iar acum am avut multă benzină în rezervor", a declarat satisfăcut în L'Equipe vîrful venit în vară de la Angers.

"Foarte activ pe tot frontul ofensiv, Keşeru a punctat cu stîngul, din marginea careului, şi i-a centrat apoi impecabil lui Romaric. E titularul pe care-l caută echipa, după plecările lui Modeste şi Bruno?", s-a întrebat ieri ziarul francez, care l-a ales omul partidei, acordîndu-i nota 7.

Şi antrenorul Frederic Hantz este mulţumit: "N-aş vrea să mă focalizez pe el, însă a realizat o performanţă foarte bună".

5 ani au trecut de la ultimul gol al lui Keşeru în Ligue 1. A punctat pentru Nantes la 1-1 cu Monaco, pe 16 august 2008

10 dintre cele 12 goluri reuşite de atacantul român în Ligue 1 au fost înscrise pe teren propriu

"Keşeru a deschis scorul, recompensă meritată pentru jocul său complet, reuşit în condiţii complicate" (Agenţia Football365)

10 pe spate, 2 în teren!
Mutu s-a abonat la note proaste în L'Equipe. Ziarul francez i-a acordat-o pe cea mai mică a ultimei etape: 2! Iar agenţia "Football365" (nota 4) a scris că "a fost prea izolat şi niciodată nu s-a arătat periculos, fiind schimbat în minutul 56". Adrian s-a dus direct la vestiare după ce i-a cerut socoteală antrenorului Ravanelli.

Bănel, assist şi aplauze
Nicoliţă a revenit, în sfîrşit, printre titulari la St. Etienne! Şi a făcut-o cu o evoluţie bună în cele 72 de minute bifate ieri împotriva lui Bordeaux (2-1). Bănel a centrat perfect de pe dreapta la primul gol al lui Hamouma, a reuşit 7 recuperări şi a cîştigat 11 dueluri cu adversarii. Iar fanii l-au aplaudat în cor în momentul înlocuirii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează