INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

VIDEO Laurențiu Reghecampf e pe făraș la Al Wasl, dar și-a găsit deja un nou job: „Reprezintă modelul de bărbat definit prin succes și eleganță”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 18:02

Laurențiu Reghecampf (44 de ani) va reprezinta imaginea unui brand de vestimentație și accesorii, în schimbul unei sume considerabile.  

Antrenorul lui Al Wasl a semnat un contract de 100.000 de euro, potrivit Fanatik, iar firma a postat deja un filmuleț de prezentare.  

Laurenţiu Reghecampf este noul ambasador al stilului Consiglieri, reprezentând modelul de bărbat definit prin succes şi eleganţă. Săptămâna trecută am fost invitaţi la reşedinţa sa din Dubai, unde i-am luat măsurile pentru o garderobă Custom-Made completă”, au scris reprezentanții brand-ului, pe Facebook. 

În campionatul Emiratelor Arabe Unite, lui Laurențiu Reghecampf nu îi merge prea bine. Al Wasl este pe locul 10 în clasament, dar echipa dă semne de viață, după ce a reușit să lege două victorii la rând în ultimele două etape.  

Laurențiu Reghecampf | Brand Ambassador Consiglieri

Consiglieri a fost creat pentru bărbații care ating cele mai înalte culmi ale succesului și pentru care eleganța este un mod de viață. Laurențiu Reghecampf este noul ambasador al stilului Consiglieri, reprezentând modelul de bărbat definit prin succes și eleganță. Săptămâna trecută am fost invitați la reședința sa din Dubai, unde i-am luat măsurile pentru o garderobă Custom-Made completă.

Publicată de Consiglieri pe Joi, 7 noiembrie 2019

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali, fermecat de Ionuț Panțîru: „Nu există un fundaș stânga ca el în Europa, nici Jordi Alba! Poate doar Marcelo” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
flojo
flojo  •  08 Noiembrie 2019, 21:31
Postat de romeverest pe 08 Noiembrie 2019, 20:05

Motivatia alegerii sale este cat se poate de penibila !! Care succes, atata timp cat el este pe faras la Al Wasl ?? Nu a castigat niciun campionat prin zona araba si a fost demis de la toate echipele la care a activat in Arabai Saudita si Dubai !!

De fapt dl. Prodan a câștigat doar atunci când interlopul fariseu i-a cumpărat campionatele!

pote
pote  •  08 Noiembrie 2019, 20:21

A facut bani pentru 10 vieti.

romeverest
romeverest  •  08 Noiembrie 2019, 20:05

Motivatia alegerii sale este cat se poate de penibila !! Care succes, atata timp cat el este pe faras la Al Wasl ?? Nu a castigat niciun campionat prin zona araba si a fost demis de la toate echipele la care a activat in Arabai Saudita si Dubai !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează