INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Le-a închis poarta-n nas! » Costel Pantilimon e primul portar care nu primeşte gol de la Chelsea în acest sezon

Pantilimon deasupra tuturor. Sîmbătă a fost stăpînul absolut al careului său // Foto: Guliver/GettyImages
Pantilimon deasupra tuturor. Sîmbătă a fost stăpînul absolut al careului său // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 23:01

Goalkeeperul lui Sunderland le-a refuzat goluri ca şi făcute lui Willian şi mai ales lui Ivanovici. ”Excelentă intervenţie!”, a punctat Daily Telegraph.

Poate că Chelsea a fost obosită după acel 5-0 cu Schalke în Ligă. Sau poate că atacanţii săi, în frunte cu Diego Costa, au fost sîmbătă mai puţin inspiraţi ca altădată. Spuneţi-i cum vreţi. Bătut în cuie rămîne însă faptul că Sunderland, cu Pantilimon între buturi, e prima echipă căreia albaştrii lui Jose Mourinho nu-i dau gol în acest sezon! Şi-am pus la socoteală absolut toate competiţiile.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Daily Mail i-a dat românului un 6, nota echipei, dar în acest caz el plăteşte tribut pentru faptul că Sunderland n-a fost vioara întîi, încercînd să surprindă liderul pe contraatac. Pantilimon a avut totuşi momentele lui. Balonul respins în bară cu vîrful degetelor, la şutul lui Willian, dar mai ales intervenţia cu piciorul, asemenea unui portar de handbal, la reluarea lui Ivanovici. "Excelentă intervenţie!", a apreciat Daily Telegraph.

Şi-au mai fost trei situaţii cu "Panti" în prim-plan, la reluare. Cahill, Matici şi Drogba nu i-au dat mari emoţii, într-adevăr. Însă prin intervenţiile sale sigure, "tricolorul" a împuşcat doi iepuri dintr-un foc. Le-a transmis încredere colegilor din defensivă şi l-a convins încă o dată pe managerul Gus Poyet că a făcut alegerea potrivită cînd l-a titularizat. Urmează Man. City şi Liverpool!

4 meciuri consecutive are Pantilimon în poarta lui Sunderland în Premier. A primit doar două goluri: unul din penalty, altul un autogol

"Ştiu cîţiva Einsteini în fotbal care spun că a te apăra e o crimă. A te apăra bine nu-i o crimă. Iar Sunderland a făcut-o foarte bine azi" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

SOUTHAMPTON - MAN. CITY 0-3: Execuţie publică
Victoria din Ligă, în faţa lui Bayern (3-2), i-a făcut bine lui Man. City. Campioana Angliei a executat-o ieri pe revelaţia Southampton: 3-0. Nici măcar eliminarea lui Mangala, la scorul de 1-0, în minutul 74, nu i-a scos din ritm pe "cetăţeni", care au mai punctat de două ori prin Lampard şi Clichy. Un "măcel" la care Florin Gardoş a asistat de pe banca de rezerve a gazdelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează