INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Meci de coşmar pentru Silviu Lung jr. contra campioanei Galatasaray! Gol primit în minutul 99, în 8 contra 10!

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2019 10:40

Kayserispor, echipa lui Silviu Lung Jr., a pierdut dramatic în fața lui Galatsaray, scor 2-3. Kayseri a condus cu 1-0 şi a egalat la doi în prelungiri în inferioritate, dar a pierdut la ultima fază. Abdennour, Pedro Henrique şi Bulut, respectiv Emre Mor au fost eliminaţi.

Meci cu un final halucinant aseară în Superliga Turciei. Fosta echipă a lui Şumudică a pierdut dramatic în al nouălea minut al prelungirilor în faţa campioanei. Kayserispor, cu Silviu Lung Jr. integralist în poarta gazdelor, a condus cu 1-0 până în minutul 66, când Abdennour a fost expulzat pentru cumul de cartonaşe şi Belhanda a egalat, din penalty. 

După ce şi Pedro Henrique, autorul deschiderii scorului, a văzut "roşu", Galata a întors rezultatul prin Babel în minutul 87 şi se părea că trupa lui Terim va obţine prima victorie din acest campionat. 

Gol şi apoi eliminare! 

Prelungirile au avut însă un scenariu incredibil. După ce şi Emre Mor a fost avertizat a doua oară (89), Umut Bulut a echilibrat situaţia pe tabelă în 90+1. Tot el a luat însă al doilea cartonaş galben în 90+5 şi s-a jucat în opt contra zece! Lung nu a rezistat decât până în al nouălea minut suplimentar, Büyük închizând tabela la 2-3. 

14 cartonaşe galbeneşi 4 roşii a împărţit arbitrul Öğretmenoğlu în Kayseri - Galatasaray, gazdele primind 8 avertismente şi 3 eliminări

CITEȘTE ȘI:

Nimeni nu o mai suportă pe FCSB! Două ipostaze inimaginabile surprinse de fotoreporterul GSP Raed Krishan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează