INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KISVARDA - ZALAEGERSZEG 3-3

VIDEO Nervi cu carul! Grozav, reacție violentă împotriva unui adversar

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 11:54

Gicu Grozav, mijlocașul lui Kisvarda, gol și assist duminică, trebuia eliminat în minutul 55 al meciului cu Zalaegerszeg. Tras de șort de Bolla, decarul român s-a răsucit și s-a aruncat asupra celui care-l provocase!

Gicu Grozav, neconvocat la națională pentru meciurile cu Feroe și Norvegia, e jucătorul pe care se sprijină Kisvarda, echipa lui Vasile Miriuță. Decarul care influențează meciurile albilor.  

Și în ultima etapă, a fost numărul 1. La 0-2, el a pornit revolta. În minutul 49, a marcat spectaculos. A deviat mingea cu capul de la 13 metri. Bară-gol. Iar în minutul 58, tot el a centrat la golul de 2-2. Dar, în acel moment, mijlocașul nu ar mai fi trebuit să fie pe teren.

Între cele două reușite, Grozav a fost și eroul negativ. În minutul 55, a scăpat o clipă din marcajul lui Bolla, a pasat unui coechipier și s-a întors rapid. Voia să sprinteze pe contraatac. Numai că Bolla l-a tras de șort. Fault de joc, fault de „galben”. 

Dar „tricolorul” n-a suportat. Răsucindu-se, a sărit să-l lovească pe rival cu pumnul, din spate. L-a șters pe cap. Bolla a căzut pe gazon. 

Arbitrul a lăsat faza să continue, oprind jocul la sfârșitul fazei. I-a dat doar „galben” lui Grozav. „Roșu” a primit Bolla în minutul următor. Și Zalaegerszeg a rămas în 9, după ce și Devecseri a fost eliminat (81). Scor final: 3-3.

6 goluria înscris Gicu Grozav la Kisvarda în acest sezon, golgeterul campionatului maghiar

720 de minutea evoluat Grozav la echipa lui Miriuță în primele opt etape (toate minutele)

VIDEO cu golul lui Grozav!

Citește și:

Alarmă pentru națională! Claudiu Keșeru s-a accidentat în Bulgaria, chiar înainte de Feroe și Norvegia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează