INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Mutu a fost zero pe linie în eşecul cu Inter, 1-2: ”Absent nemotivat”

Mutu n-a reușit decît 8 goluri în cele 2.133 de minute jucate în acest campionat la Cesena +2   FOTO
Mutu n-a reușit decît 8 goluri în cele 2.133 de minute jucate în acest campionat la Cesena

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 22:32

Deja retrogradat cu Cesena, atacantul român n-a terminat meciul de ieri. Foarte slab, a fost schimbat în minutul 74 cu un puşti de 17 ani.

Mutu a intrat deja în vacanţă. Matematic retrogradat cu "lanterna" Cesena, atacantul român a mers în plimbare la Milano, unde nu a putut încurca echipa care l-a adus în Italia în 2000. Şi a ratat iar duelul cu Chivu, indisponibil din cauza unei entorse la gleznă, în eşecul cu Inter (1-2).

VIDEO: Vezi aici golurile înscrise!

" Absent nemotivat", i-a criticat evoluţia "La Repubblica" în cronica online, remarcînd dispariţia sa completă din joc după pauză. Refăcut după o leziune musculară, Adrian a intrat din primul minut pe "Meazza" şi nici în prima repriză nu s-a remarcat, în afara unei acţiuni cu Iaquinta, pe care nu l-a servit în poziţie bună. În rest, zero pe linie. Cifra şuturilor la poartă, a assisturilor şi driblingurilor reuşite! A cîştigat singurul duel cu adversarii şi a dat 25 de pase bune din 34. La 1-2 antrenorul Beretta l-a scos în minutul 74, ca să-i facă loc puştiului debutant de 17 ani, Lolli.

Altfel, neînvinsă cu Stramaccioni pe bancă, Inter a reintrat miraculos în lupta pentru locul 3 de Ligă, în care Chivu se va duela în ultimele trei etape cu Torje (Udinese) şi Ştefan Radu (Lazio).

"Deseori ieşit din joc, Mutu s-a regăsit în alte circumstanţe singur, înconjurat de multe tricouri nerazzurre" (Agenţia Tuttocesena, nota 5)

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

Statu-quo la vîrf
Juve s-a mai apropiat ieri cu un pas de al 28-lea scudetto, prelungindu-şi la 35 de partide seria pozitivă după marşul de la Novara (4-0). Trupa lui Conte a rămas în frunte cu acelaşi avans de 3 puncte faţă de Milan şi a doborît recordul de 38 de jocuri fără eşec în toate competiţiile al Interului din 2004-'05. Nici campioana nu a tremurat la Siena (4-1). Cassano, gol după 6 luni şi jumătate, a deschis tabela, iar Nocerino a închis-o, după un slalom fantastic pornit de la centru!

A urcat după gol în tribună!
Faza etapei s-a petrecut sîmbătă seară, pe "Olimpico". Simplicio i-a uimit pe toţi cu gestul de după golul remizei Romei (2-2) cu Napoli. Durduliul brazilian a driblat stewarzii, care au încercat să-l tragă de tricou, şi mai mulţi spectatori. A urcat 10 rînduri în tribună, unde şi-a sărutat soţia, Elaine (foto), şi băieţelul, Jordan (2 ani şi jumătate), fiind aplaudat de tot stadionul! Sîmbătă s-a întors între buturile Romei şi Lobonţ, care-n 90 de minute a evitat două goluri. (FOTO ÎN GALERIE!)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lukasoil17
lukasoil17  •  30 Aprilie 2012, 10:01

sa vina la dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close