INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Nicolae Stanciu, gol superb din lovitură liberă pentru Slavia Praga » Final dramatic de meci!

Nicolae Stanciu, gol pentru Slavia FOTO: Facebook
Nicolae Stanciu, gol pentru Slavia FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 20:54

Nicolae Stanciu (26 de ani) a marcat un gol superb în meciul dintre Ostrava și Slavia Praga, scor 2-2, din penultima etapă a sezonului regulat. 

În minutul 14, Nicolae Stanciu a executat inteligent o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, lateral stânga. Internaționalul român a trimis cu mult efect, la colțul scurt, și l-a păcălit pe portarul Ostravei. Stanciu ajunge la două goluri și 3 pase decisive în cele 5 partide disputate de Slavia de la reluarea competiției în Cehia. Gazdele au egalat rapid, în minutul 17, când Svozil a șutat puternic din 3 metri, după un carambol în careul campionilor en-titre.

Final dramatic 

Golul izbăvitor părea să vină în al patrulea minut de prelungire. Stanciu a luminat jocul cu o pasă filtrantă în interiorul careului de 16 metri. Sevcik a pasat la firul fierbii, iar Masopust a trimis necruțător în vinclu. Gazdele nu au predat artmele, într-un final disputat 10 contra 10. În minutul 7 al prelungirilor, Stronati a reluat cu capul dintr-un corner și a făcut 2-2. Nu înainte ca arbitrul să ridice tensiunea. A consultat sistemul VAR pentru a verifica dacă a fost lovitură de la colț. 

Slavia pierde teren

Plzen, singura rivală la titlu pentru Slavia, s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Zlin reduce diferența la 6 puncte. În ultima etapă a sezonului regulat, formația lui Stanciu primește vizita lui Zlin, locul 13, în timp ce Plzen se deplasează la Sigma Olomouc, locul 11.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nemții vor să „confiște” Europa League » Propunerea surprinzătoare înaintată de Federația din Germania

PREMIER LEAGUE. Manchester United și-a anulat următorul meci, după ce antrenorul advers a fost depistat pozitiv cu COVID-19

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
flintstone
flintstone  •  11 Iunie 2020, 22:31

La nationala a avut parte de un mare antrneor anonim care il juca pe post de inchizator, ca parca ceva asemanator vazuse el la Reghe pe cand antrena Steaua, Stanciu inchizator, si hop si desteptu de gica Contra

189254898748309
Claude SH  •  11 Iunie 2020, 11:45

Stanciu e adevăratul număr 10 a Naționalei. Cel mai valoros mijlocaș degeaba voi presa îl promovați pe Hagi jr.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  10 Iunie 2020, 23:42

e bun Stanciu, pentru mine e cel mai bun de la cehi, el trebuie sa indrazneasca tot timpu d-astea, meci ee meci, ca si Ianis de altfel, driblinguri pase decisive si suturi direct pe poarta, sa fie mai tupeisti si sa lase apararea, sa faca spectacol, sa arate ce talent au.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close