INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BĂNEL NICOLIŢĂ LA SAINT ETIENNE

VIDEO Nicoliţă n-a debutat cu pasă de gol ca Torje, dar tot i-a cucerit pe francezi: "A dinamizat jocul, are multă dorinţă"

Nicoliţă a evoluat 45 de minute cu Lille (1-3)
Nicoliţă a evoluat 45 de minute cu Lille (1-3)

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 10:25

Publicaţia Le 10sport l-a lăudat pe fotbalistul Bănel Nicoliţă pentru evoluţia din meciul său de debut la AS Saint-Etienne, cu OSC Lille, scor 1-3, notând că românul şi-a arătat polivalenţa şi i-a demonstrat tehnicianului Christophe Galtier utilitatea sa.

"Intrat pe teren la începutul reprize secunde, într-o echipă cu un jucător eliminat, românul l-a asigurat pe Galtier de utilitatea sa. Nicoliţă, achiziţionat ca mijlocaş ofensiv, a făcut primii paşi în noile culori ca extremă dreapta. Mai trebuia să treacă timp pentru evaluarea calităţilor ofensive ale internaţionalului român. Însă fostul jucător al Stelei a arătat alte aptitudini. Polivalenţă, acomodându-se fără probleme pe noul post. Apoi, Galtier l-a replasat pe postul său, acela de mijlocaş ofensiv. Românul a arătat atunci calităţile sale principale: multă dorinţă, o activitate neobosită, care au dinamizat formaţia Saint-Etienne. Mai rămâne să îl vedem pe mijlocaşul ofensiv evoluând într-o echipă de 11", notează sursa citată, în articolul intitulat "Promisiunile frumoase ale lui Nicoliţă".

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Fotbalistul Bănel Nicoliţă a debutat la echipa AS Saint-Etienne, sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu OSC Lille, scor 1-3, din etapa a V-a a campionatului Franţei. Nicoliţă a intrat pe teren la începutul reprizei a doua. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hazard '55, '73 şi Obraniak '86. Pentru Saint-Etienne a înscris Rozehnal '8, în propria poartă. Saint-Etienne a rămas în inferioritate numerică în minutul 35, când a fost eliminat fundaşul dreapta Loris Nery.

Sursă: Mediafax

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (4)
profil440
profil440  •  12 Septembrie 2011, 10:18
Postat de abodium pe 11 Septembrie 2011, 20:31

cine drac mai intelege ceva? nu mai inteleg ce fel de gazeta sunteti ://www.gsp.ro/international/stranieri/banel-depasit-de-evenimente-la-debut-nu-i-a-iesit-nimic-contra-lui-lille-261444.html

Mai tarziu apare articol ca de fapt n-a jucat deloc.

raul4steaua
raul4steaua  •  12 Septembrie 2011, 10:15
Postat de abodium pe 11 Septembrie 2011, 20:31

cine drac mai intelege ceva? nu mai inteleg ce fel de gazeta sunteti ://www.gsp.ro/international/stranieri/banel-depasit-de-evenimente-la-debut-nu-i-a-iesit-nimic-contra-lui-lille-261444.html

Pai inca nu ai inteles ? In Romania ne dam cu parerea ca suntem niste pseudo-ziaristi care ne "pricepem" la fotbal.

goma
goma  •  12 Septembrie 2011, 00:30

ci ce i-a impresionat banel pe francezi?ca n-a stat cu mana intinsa ca ceilalti colorati ai lui?moarte tiganilor care ne fac de ras in europa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează