INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Rednic, încă un succes în deplasare » Ce a declarat după victoria lui Mouscron: "Jucătorii mei nu se mai cred vedete"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2017 14:15

Mouscron s-a impus pe terenul celor de la Lokeren, 2-0. Mircea Rednic e mulțumit de evoluția echipei care are 6 puncte în 3 etape. ”Suntem încă în faza de construcție, dar jucătorii mei sunt harnici și serioși. Îi felicit pentru reacția avută”, a spus ”Puriul”

Mouscron a trecut peste eșecul sever de-acasă cu Charleroi, 2-5, și și-a recuperat punctele la Lokeren. Cu o victorie care i-a oferit motive de satisfacție lui Mircea Rednic.

"Mi se pare un rezultat meritat și îi felicit pe jucători. Au respectat perfect sarcinile în teren și am reușit să ne impunem stilul", explică antrenorul român.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

"Grasul" a închis poarta

"Puriul" n-a mai avut de reproșat nimic după al doilea triumf consecutiv în deplasare în acest campionat: "De data asta nu am mai făcut cadouri în apărare ca în etapa trecută. Jucătorii mei nu mai sunt vedetele care se credeau sezonul anterior. Să nu uităm că suntem încă în construcție, însă elevii mei sunt harnici și serioși".

Bailly, "grasul" din poarta lui Excelsior, a respins tot în lipsa titularului suspendat (ajutat o dată și de bară), iar Awoniyi (23) și Mohamed (66) au asigurat un avantaj liniștitor, gazdele jucând cu un om în minus din minutul 79.

3 victorii la rând în deplasare a reușit Mircea Rednic cu Mouscron în campionatul Belgiei, și fără gol primit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează