INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

VIDEO Stanciu, la primul gol în campionatul belgian! Mijlocașul român a marcat cu o execuție de excepție, în victoria la scor a lui Anderlecht

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 21:50

 Nicolae Stanciu a marcat al patrulea gol al lui Anderlecht în meciul cu Mouscron, încheiat cu scorul e 7-0. Este prima reușită a mijlocașului român în campionatul belgian. 

După o jumătate de oră de joc, Stanciu a fost primit o pasă de la Obradovici și a șutat puternic de la aproximativ 20 de metri, fără nicio șansă pentru portarul lui Mouscron.

Vezi AICI golul lui Stanciu!

Înainte de reușita românului, pentru Anderlecht au mai punctat Teodorczyk, în primul minut, și Hanni, în minutul 28, iar Delac și-a trimis mingea în proprie poartă, în minutul 28.

După pauză, Anderlecht a mai punctat de trei ori, prin Tielemans, Spajici și Bruno. Stanciu a fost înlocuit de Acheampong, în minutul 74 al meciului. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
adycosta
adycosta  •  28 Noiembrie 2016, 11:11

Astept sa vad cat mai rezista pana sa fie imprumutat pe la vreo echipa de divizie secunda...Mi-as fi dorit sa vad ca reuseste, dar e paralel, saracu'...Un sut din cand in cand si e bine asa...Si reputatia jucatorilor romani, tot varza ramane...

ray51
ray51  •  28 Noiembrie 2016, 09:04

Sut slab de pe centru. Un portar in zi nefasta!

travka
travka  •  28 Noiembrie 2016, 08:43
Postat de balauru48 pe 28 Noiembrie 2016, 03:39

La fel facea si la fcsb. Juca acceptabil cu "sateliti" ca viitorul si botosani, iar cu echipele mai bune era inexistent.

mai ales cu Sparta Praga pe care i-a eliminat singur intr un meci crucial de Europa

Vezi toate comentariile (14)
Comentează