INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Șumudică, Budescu și Găman, victorie imensă la debutul în Arabia Saudită! Ce a făcut formația lui Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 21:07

Al Shabab, formația pregătită de Marius Șumudică, s-a impus în derby-ul primei etape din Arabia Saudită, scor 1-0, în fața lui Al Ittihad.

Marius Șumudică i-a trimis în teren din primul minut pe Valerică Găman și Constantin Budescu. Cei 2 au fost integraliști, putând serios osul la victoria contra marii favorite la câștigarea titlului. Unicul gol al partidei a venit în minutul 78, din partea veteranului Nasser Al Shamrani.

rednic, pas greșit

Al-Faysaly, formație pregătită din această vară de Mircea Rednic, a pierdut dramatic două puncte, terminând la egalitate, scor 2-2, cu Al Batin. 

Brazilianul Rogerinho și Majrashi au marcat în prima repriză pentru Al-Faysaly. Cu Antun Puljic, fostul fundaș central al lui Dinamo, integralist, gazdele au primit golul de 2-1 la 11 minute de la reluarea jocului. Finalul a fost unul încins. Centralul a prelungit partida 5 minute, iar golul a venit la ultima acțiune, marcator fiind columbianul Johan Arango. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
zorrozabal
zorrozabal  •  01 Septembrie 2018, 19:36

Nu stiu daca sunt permise spectacolele de circ in Arabia Saudita,dar Sumi poate ca vrea sa-si schimbe meseria!

ray51
ray51  •  01 Septembrie 2018, 10:15

Daca termina pe 8, e ok!

corectu
corectu  •  01 Septembrie 2018, 07:38

Oricum fotbalul in Arabia Saudita e mai slabut ca la noi.E adevarat banii sunt multi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează