INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Viktoria Plzen - Sparta Praga 1-0 // Reacția antrenorului după eliminarea lui Stanciu în derby-ul tensionat cu Plzen

Articol de - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 10:26

Antrenorul Zdenek Ščasný crede că Nicolae Stanciu nu trebuia eliminat: ”Nu am văzut bine faza, dar arbitrul a decis clar pe baza reluărilor video. Am pierdut din cauza greșelilor individuale”.

Sparta a pierdut primul meci din acest campionat (0-1 cu Plzen) într-un derby tensionat și a căzut pe locul 3. Praghezii au terminat în zece oameni, după ce Nicolae Stanciu a văzut "roșu" direct în minutul 90+8, pentru un fault fără minge comis asupra lui Limberský, în marginea careului gazdelor.

Decizia, luată cu VAR, a fost contestată de Zdenek Ščasný. "Nu am văzut bine faza și nu pot evalua ce s-a întâmplat. Aparent a fost clar după ce arbitrul a vizionat reluările. Însă eu nu cred că Stanciu trebuia eliminat", susține antrenorul Spartei.

Criticat pentru ratare

Acesta speră ca "tricolorul" să nu primească o suspendare mare: "Ne va lipsi, că e unul dintre jucătorii cheie ai echipei. Va trebui să ne descurcăm fără el. E nevoie să fim mai atenți la fazele fixe și nu pot da vina decât pe greșelile individuale, la faza golului, dar și la ocaziile pe care le-am ratat". Aluzie și la Stanciu, care a irosit una în minutul 73: a depășit 3 adversari, a șutat din unghi și portarul a scos în corner. Niță, integralist ca Stanciu și Chipciu la învinși, nu are culpă la gol, șutul lui Prochazka fiind deviat de un praghez în vinclu.

2
cartonașe roșii are Stanciu în carieră în meciuri oficiale. Pe primul l-a luat la Anderlecht (două "galbene"), pe 4 decembrie 2016, într-un meci cu Kortrijk (3-1) în care și marcase

7
ani au trecut de la ultima victorie obținută în campionat de Sparta Praga pe terenul Viktoriei Plzen (2-0) 

Vezi și: VIDEO Derby cu scandal în Cehia » Nicușor Stanciu, ELIMINAT după ce arbitrul a consultat VAR! Sparta pierde contra marii rivale la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează