INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Derby cu scandal în Cehia » Nicușor Stanciu, ELIMINAT după ce arbitrul a consultat VAR! Sparta pierde contra marii rivale la titlu

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 21:27

Viktoria Plzen a trecut de Sparta Praga, scor 1-0, în derby-ul campionatului din Cehia. Florin Niță, Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu au fost titulari la oaspeți.

Prima repriză a fost tacticizată la extrem, cu un singur șut trimis pe spațiul porții, aparținând gazdelor, în minutul 24. Niță a intervenit salvator în fața lui Michael Krmencik, în situație de 1 la 1.

Repriza a doua a fost mai antrenantă. Stanciu a ratat o bună ocazie de gol în minutul 73. A trecut de 3 fundași adverși și a șutat din unghi. Mingea a fost respinsă în corner de portarul advers. Unicul gol al partidei a fost marcat de Prochazka, în minutul 75. Șutul său din interiorul careului a fost deviat decisiv, direct în vinclul porții lui Niță.

Minutele de prelungire au adus un incident care l-a avut protagonist pe Stanciu. Și-a lovit fără minge un adversar și a fost eliminat, după consultarea arbitrajului video. Vezi AICI faza. 

  • Sparta Praga pierde primul meci din actualul sezon și cade pe poziția a 3-a, cu 23 de puncte. Plzen egalează liderul Slavia Praga în vârful clasamentului. Formația lui Alexandru Băluță are tot 24 de puncte, însă și un meci mai puțin disputat. 

Vezi și: VIDEO Budescu, genial în ultimul meci al lui Șumudică din Arabia Saudită » Al-Shabab e neînvinsă după 4 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  29 Septembrie 2018, 09:34

Nu se poate!Stanciu?Pai aia nu l-au auzit pe Mironica, care decreta ca "Stanciu nu trebuie sa lipseasca de la nationala"?!Sa ne intelegem:La nationala Romaniei-unde jupan este Becali-nu la nationala Cehiei!

102031457272119
Radu Fifea  •  29 Septembrie 2018, 06:49
Postat de rocky2 pe 28 Septembrie 2018, 22:47

Gata, s-a linistit si Sparta, iar Nicusor in nota obisnuita, adica out si zero barat!

Mai ai frati acasa? Daca da, pacat de ei si de mama ta.

juliusmad
juliusmad  •  28 Septembrie 2018, 23:51
Postat de romeverest pe 28 Septembrie 2018, 22:36

Adica cum Plzen este este rivala echipei lui Stanciu la titlu ?? Pana una alta, Slavia Praha, echipa lui Baluta, este lider, in timp ce echipa ex-fecesebistului este doar pe locul trei !! Inca o dovada in plus, daca mai era cazul, ca Stanciu nu rupe gura targului nici in modestul campionat al Cehiei !!

ia vezi tu cate assisturi si goluri are stanciu si cate minute a jucat baluta :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close