INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Viorel Hizo dezvăluie ce i-a spus lui Șumudică: „Până nu-ți corectezi cealaltă latură, o să ai probleme!”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 18:33 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 19:00

Viorel Hizo a fost antrenor principal la Rapid în cinci mandate! În toți acești ani, Hizo a lucrat inclusiv cu Marius Șumudică, acum antrenor, liber de contract după ce-a fost dat afară de turcii de la Yeni Malatyaspor. Ajuns la 75 de ani, „Dulăul” vorbește despre antrenorul Șumudică (50 de ani) și problemele pe care le are acesta.

- Domnule Hizo, ați prevăzut la Șumudică posibilitatea de a ajunge antrenor?

- Am avut o discuție cu Șumi. El era antrenor la Astra. „Șumi, poți să fii un antrenor extraordinar. Dar până când nu-ți corectezi cealaltă latură o să ai probleme”. Latura cu care ieși în public.

- Și i-ați spus asta?

- I-am spus-o în față, pentru că e ca și copilul meu.

- Spuneți-ne...

- Eu l-am adus înapoi la Rapid. Era la Maritimo Funchal și mă suna de cinci ori pe zi să-l aduc. „Nea Vio, mi se îmbolnăvesc copiii...”. L-am pus pe Copos să plătească 80.000 de euro pentru el și am avut toate intențiile să joace bine. Eu am vrut să-l iau pe Șumi și înainte, când era la Sportul. „Nea Vio eu mă simt bine la Sportul. Suntem cu gargară...”. „Bine, Șumi, atunci rămâi acolo”.

- Dar el ce v-a zis când i-ați spus ce are de schimbat?

- Că da, se va schimba... El are niște calități deosebite de antrenor. Uite, una: nimeni altcineva n-a reușit cu Budescu și Alibec, nimeni!. Niciun antrenor nu-i va lua la echipa națională fiindcă ei vor strica tot. Ei dau randament doar cu Șumi. Șumi dacă se duce la Minerul Băița și îi ia p-ăia doi, câștigă seria din Divizia C.

Citește și alte dezvăluiri făcute de Viorel Hizo:

Viorel Hizo, poveste genială cu Wesley la Vaslui: „Dacă vă zic ce-l încurca, nu mă credeți!” + adevărul despre Temwanjera: „A exagerat Porumboiu?”
DEZVĂLUIRI
Viorel Hizo, poveste genială cu Wesley la Vaslui: „Dacă vă zic ce-l încurca, nu mă credeți!” + adevărul despre Temwanjera: „A exagerat Porumboiu?”
Momente de cumpănă pentru Viorel Hizo: „Am avut 6 operații în 3 ani! M-am întrebat cu ce am greșit în viața asta!”
HIZO #75
Momente de cumpănă pentru Viorel Hizo: „Am avut 6 operații în 3 ani! M-am întrebat cu ce am greșit în viața asta!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
paolo19
paolo19  •  11 Februarie 2022, 13:46

Schimbati poza, ca se sperie copiii!

paolo19
paolo19  •  11 Februarie 2022, 05:16

Pana una-alta, deocamdata Ninel danseaza din buric, așteptând o echipa pe care sa o antreneze din sufragerie...

hashtag_truth
hashtag_truth  •  10 Februarie 2022, 22:54

Stie HIZO ce spune....Piata Romana...alba-neagra...mangle si chestii...fotbal ????...cam zero

Vezi toate comentariile (4)
Comentează