INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

SARS-CoV-2 // Viața lui Vladimir Screciu, afectată de pandemie: „La început era haos aici. E greu psihic, mi-aș fi dorit familia aproape”

Vladimir Screciu este afectat de pandemia de coronavirus
Vladimir Screciu este afectat de pandemia de coronavirus

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 10:49

Vladimir Screciu (20 de ani, mijlocașul celor la Genk, împrumutat la Lommel până la vară, a vorbit despre cum este afectată Belgia de pandemia de coronavirus.

Mijlocașul a dat detalii despre dificultățile prin care trece și despre cum decurge o zi din viața sa în această perioadă.

„Aici sunt undeva la peste 10.000 de cazuri confirmate. Situația a fost neclară pentru noi toţi la început. Eram bulversați, nu ştiam ce se întâmplă. Eu sunt bine, încă avem voie să ieşim să ne aprovizionăm. E mai greu din punct de vedere psihic. În aceste momente mi-aş fi dorit să fiu aproape de familie. Dar sunt aici cu prietenii mei şi asta mă face să nu mă simt singur.

Avem un program destul de strict. Zilnic avem antrenamente pentru a ne menţine în formă, dar îmi este dor de fotbal. S-a prelungit programul de pauză până pe 19 aprilie şi nu ştim absolut nimic dacă vom mai juca fotbal în acest sezon.”, a declarat Vladimir Screciu la TV Telekom Sport.

„Mă joc pe PlayStation, mă uit la TV, încerc să mă menţin în formă, sunt pasionat de seriale. În rest, nimic ieşit din comun” 
Vladimir Screciu

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ianis Hagi și-a confirmat viitorul! Mesajul clar al românului, după ce Lazio s-a interesat de el

Barcelona și-a găsit noul antrenor: Xavi! A anunțat și transferurile pe care le va face

Playtech: BOMBĂ! Ilie Năstase îl face praf pe Klaus Iohannis! HALUCINANT ce i-a zis


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează