INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Eric Bicfalvi, erou în Rusia: dublă pentru Ural în victoria cu Ufa! A ajuns la 8 goluri în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 12:37 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 12:53

Eric Bicfalvi e de neoprit la Ekaterinburg. După hattrickul din Cupă, a reușit „dubla” într-o repriză pentru Ural, în victoria cu Ufa, scor 2-1.

Formidabil debut de sezon are Eric Bicfalvi în Rusia! Mijlocașul de 32 de ani a reușit mai mult de jumătate din golurile lui Ural în acest campionat. Cu „dubla" de astăzi din prima repriză cu Ufa, el a ajuns la cinci din nouă ale trupei din Ekaterinburg în 13 etape și a scos-o din zona retrogradării. 

Românul a deschis scorul (27) printr-un șut tare și plasat din nouă metri și l-a majorat din penalty, acordat cu VAR (38) și transformat precis. Al treilea înscris de la punctul cu var din actuala ediție.

Vezi AICI video cu golurile lui Bicfalvi

Opt goluri de două ori

Bicfalvi reușise acum 11 zile chiar un hattrick, întorcând de la 0-1 partida din deplasare din Cupa Rusiei cu divizionara secundă Volos (3-1). În campionat, a înscris de două ori în același joc și cu Himki (3-1), pe 12 septembrie, iar în 2020 mai are o realizare similară, cu Tambov (2-1), când a fost și eliminat pentru cumul de cartonașe galbene! Și mereu Eric a contribuit la victoriile lui Ural. 

În două stagiuni, 2017-2018 și cea anterioară, a terminat cu un bilanț de opt goluri. Departe însă de recordul stabilit de el în Ucraina, unde a marcat de 17 ori pentru Volin Luțk în 26 de meciuri

36 de goluriși 11 assisturi a reușit Eric Bicfalvi în 109 meciuri la Ural. În campionatul Rusiei, are 32 la Ural și Tom Tomsk din 2016 încoace

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Quique Setien, dezvăluiri despre relația cu Messi: „Cine sunt eu să-l schimb?! Dacă acolo l-au acceptat atâția ani așa cum e” » Ce spune despre 2-8 cu Bayern

EXCLUSIV Un fost internațional român, dezvăluiri despre meciurile trucate din Italia: „A dat unul gol din greșeală și la final ne-am bătut cu ăia la vestiare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
sibelius
sibelius  •  01 Noiembrie 2020, 16:32
Postat de 7biancorossi7 pe 01 Noiembrie 2020, 16:25

nu e bun de nationala, a fost crescut la ovidiu? are vreun sezon jucat in arabia? ta su cine a fost?

E fecesebist de mic de aia nu era bun.

sibelius
sibelius  •  01 Noiembrie 2020, 16:31
Postat de samertx pe 01 Noiembrie 2020, 16:12

Fuse Maxim, dar fuse minim în joc, dominat copios de talia și alura ălora. Cred că Bicfalvi le făcea față, nu se rupea mijlocul dominat de pigmeii noștri, ăștia de fițe. :))

Singura calitate a lui Maxim e ca "nu a jucat la FCSB". E drept, la cat l-a laudat Jumi credeam ca e alt jucator, nu acelasi din totdeauna. Si Camora parea cea mai buna solutie din univers...pana a intrat in teren. Ca si Deac si toti ceilalti.

7biancorossi7
7biancorossi7  •  01 Noiembrie 2020, 16:25

nu e bun de nationala, a fost crescut la ovidiu? are vreun sezon jucat in arabia? ta su cine a fost?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează