OPINII  »  EDITORIAL

Cântarea înfrângerii

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2022 19:50 / Actualizat marti, 10 mai 2022 19:56

Nu cred că e cazul ca incidentul de la finalul meciului de hochei Ungaria-România să fie considerat „incalificabil”, „infamie”, „trădare” și altele asemenea. Dar cred că hocheiștii români de etnie maghiară care l-au produs ar putea fi sancționați cu suspendarea din națională.

România a pierdut în fața Ungariei, 2-4, cum a pierdut, de altfel, toate meciurile de la Campionatul Mondial. Imnul României nu putea fi intonat, pentru că regulamentul prevede asta doar pentru echipa învingătoare. Unii au cântat imnul Ținutului Secuiesc. Dar de cântat, se cântă la victorie!... Cum să faci cor în limba maghiară, adică a adversarilor, după ce ai pierdut meciul, în loc să te duci în tăcere la vestiar?

Sărbătorești, ce, înfrângerea?

Atunci, nu pot să nu mă întreb: cât de cinstită a fost prestația respectivilor jucători?

Cântarea înfrângerii

Înainte de orice inflamări pe considerente patriotice, ceea ce trebuie discutat, la Federația de Hochei, și nu între PSD și UDMR, ca să nu mai vorbim de AUR, este în ce măsură „cântăreții” au apărat corect șansele echipei României. Restul sunt țipete de partid.


Comentarii (39)
vraca56
vraca56  •  12 Mai 2022, 10:46

nu pot crede ca romanii pot scrie asa ceva ca cei din conducerea sportului se fac ca nu vad. domnule CT POPESCU nu spuneai mai ieri ca Romania ar trebui sa nu traga niciun cartus daca si parca rusii ar face nu stiu ce? poate ca merge cu maniu si cu mihaita dar nu cu antonescu. habar nu ai ce a insemnat absenta din cultura din educatie a romanilor despre martirii neamului trecuti la index din motive ce doar brucan le-ar putea spune sau chiar dumneata de care am auzit ca ai fi si oleaga evreu. noi stim ce trebuia si poate ca va reusi Putin sa redea demnitatea noastra. Mai stim ca multi vor fi de parte lui iar tu vei fi legat si judecat pe drept la noul Nurenberg macelarit de voi. 100 de milioane de oameni au murit pe tiimp de pace dupa cel de-al doilea razboi mondial . ce zici de genocidul real din china si lipsa procesului pacificului? haida deh. nu sintem prosti doar ca nu avem ustensilele in mina. voi aveti presa si bancile. curind dreptatea crestina va invinge. vei vedea nea... pina atunci nu te mai mira nu mai acuza. romanii in mare sint lasi si protestatari ca tine in fata tv-ului. pffffffffffffffff

395169085516796
György Pauli  •  12 Mai 2022, 10:31

Când am văzut titlul mă gândeam că e vorba de spre înfrângerea lui Halep în fața lui Collins, că doar e site de sport nu de scandal..........Și de data aceasta, d-le CTP , adversara Simonei n-a jucat bambilici.

boierasul
boierasul  •  11 Mai 2022, 20:29
Postat de Tiberiu Nagy pe 10 Mai 2022, 21:27

Pai si cu cine mai joci mai istetila ??

Joci cu hocheisti ROMANI, rezultatele vor fi aceleași) ce mare performanță am făcut cu actuala echipa?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează