OPINII  »  EDITORIAL CTP

Fault cu zbierete

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 17:45 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 17:48

Dacă unul sau mai mulți inși din tribună strigă în momentul în care o jucătoare lansează mingea ca să servească sau retrage racheta ca să lovească mingea venită de dincolo de fileu, arbitrul avertizează publicul, poate chiar să oprească meciul, dacă incidentul se repetă de mai multe ori, și să ceară organelor de ordine scoaterea din stadion a turbulenților.

Dacă adversara e Sabalenka, ea, nu publicul, e cea care comite sistematic acest gest nesportiv, acest fault. Zbieretele bielorusei, absolut de fiecare dată când lovește mingea, se prelungesc gâlgâite până în fracțiunea de secundă în care Muchova lovește și ea mingea. Ar trebui ca arbitrul să-i dea avertisment Sabalenkăi pentru unsportsmanlike conduct, dar n-o face niciunul.

Fault cu zbierete

Eu nu pot să fac altceva, oricât de mult mi-ar plăcea cum joacă Karolina Muchova, fluid și în tăcere ca o lebădă, decât să nu mă mai uit la semifinala Roland Garros, ca să n-o mai aud pe tarzanca urlătoare.


Comentarii (29)
valimlendea
valimlendea  •  11 Iunie 2023, 07:45

Punețivă televizorul pe mute. O ideeie.

Ovidiu123
Ovidiu123  •  10 Iunie 2023, 15:47

Pe mine m-au surprins neplăcut strigătele lui Alcaraz. M ales la meciul cu GOAT.

IonSaliu
IonSaliu  •  09 Iunie 2023, 21:18

Axiomaticelor+Axiomaticilor: Tocmai s-a încheiat prima semifinală-bărbaţi. Primele două seturi au fost de mare clasă. Din păcate, Carlos Alcaraz a fost lovit grav de crampe. Marele Sârb, Djoković, a câştigat meciul şi va juca o altă finală de Grand Slam. Autorul acestui articol “ameţit” (vorba lui) s-o fi înnecat în gloriosul vin Francez… de furie! Câte nu ar fi scris el până acum despre “pumnul încleştat” al “*** Sârb” şi acel grunting insuportabil! Apropos: Acest Alcaraz arată ca un nou Nadal, mai ales pe zgura roşie. Poate o fi ceva în sangria!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează