Comentarii (6)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  01 Iunie 2021, 10:10

Ioanitoaia e, de departe, stapinul celor mai zaharisite comentarii!...Super-banalitati!...

cita
cita  •  31 Mai 2021, 21:48

Pe Zidane il stiu ca a fost un excelent fotbalist, si uite ca si antrenor-manager e la fel de bun. Il apreciez, si cred ca multi de pe-aci din fotbal ar avea de invatat de la el. Legatura de care spuneti la final nu o gasesc, poate ca nu ma duce mintea, dar pot sa va spun ca e bine ca mai scrieti si de fotbalul spaniol de la care ar trebui sa ne inspiram si noi. Sa copiem precum chinezii si japonezii, daca nu suntem in stare sa fim valorosi prin noi insine, asa cum s-a intamplat si in perioada interbelica, dar si in comunism.

birdibel
birdibel  •  31 Mai 2021, 19:59

Ioanitoaia are dreptate, Bartomeu și Koeman și-au bătut joc de Suarez. Primul pentru ca e o *** care a vrut sa se răzbune pe Messi, care anunțase prin fax ca vrea sa plece, criticindu-l pe președinte pentru felul inept în care a condus clubul. Olandezul pentru ca e un prostanac *** care nu și-a data seama ca un goleador ca Suarez îl poate ajuta sa câștige liga mai mult decât paparude ca Dest, Trincao, Braithwaite sau Mingueza...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jean_gabin
jean_gabin  •  31 Mai 2021, 19:30

Chiar exagerati cu cenzura barand si cuvinte nevinovate. In rest trebuie citit curtea, nu cuftrea.

jean_gabin
jean_gabin  •  31 Mai 2021, 16:57

Spuse cu schepsis. Trebuie sa fii *** ori prost sa il ai in cufrtea ta si sa il alungi pe Suarez. Uite ca s-a dus la dusman si i-a facut o figura urata Barcelonei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

carol_k
carol_k  •  31 Mai 2021, 15:54

Suarez este cel mai bun atacant de careu pe care Barcelona l-a avut in era Messi. Nu se mai intalnesc ei cu asa ceva. El pe unde a fost a inscris in nestire, spargator de porti. La Ayax super golgheter, Liverpool si acum plange dupa el, i-ar face oricand loc in echipa, s-a dus la Atletico... i-a cam facut campioni. Sa-l ai in curtea da si sa-i dai papucii, *** in cel mai avansat stadiu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează