SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Alina Dumitru şi Corina Căprioriu s-au impus în Cupa Europei

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Campioana olimpică la categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru şi Corina Căprioriu (57 kilograme), deţinătoare titlului european, au cîştigat Cupa Europei, de la Hamburg.

 

Pînă la obţinerea medaliei de aur, Alina Dumitru, le-a învins, pe rînd, pe Oiana Blanco (Spania), Kay Kraus ( Germania), Amelie Rosseneu (Belgia), Katharina Mentz (Germania) şi în finală, pe iberica Aida Sarmiento. La aceeaşi categorie (48 kg), Carmen Bogdan a fost învinsă în primul tur, de olandeza Patty Joldersma, iar Violeta Dumitru a debutat cu dreptul în faţa sportivei franceze Aurore Climence, dar apoi a cedat în turul următor, în lupta cu Michaela Baschin (Germania). În recalificări, Violeta Dumitru a fost eliminată de Volha Leshchanka (Belarus).

La categoria 57 de kilograme, două sportive din lotul antrenat de Florin Bercean şi-au disputat medalia de aur, Corina Căprioriu şi Andreea Chiţu. Căprioriu a cîştigat grupa B, după ce le-a eliminat pe Emilie Amaron (Franţa), Shushana Hevondian (Ucraina), Gabrielle Deflorenne (Franţa), Juul Franssen (Olanda) şi Sandy Nisser (Germania), în timp ce Andreea Chiţu le-a învins pe Eva Erlebach (Elveţia), Dominique Lantinga (Olanda), Julia Ruiz (Franţa), Kitty Bravik (Olanda) şi Ben Melech Liraz (Israel), cîştigând grupa A. În finala categoriei, Căprioriu s-a impus în faţa colegei sale de la lotul naţional.

Din delegaţia României mai face parte Monica Ungureanu, care va concura la categoria 52 kilograme. La Cupa Europei participă 157 de sportive.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 14:58

Felicitari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează