Comentarii (3)
2358240620856088
Rob Ditan Monica  •  24 Februarie 2021, 21:06

Tot respectul pentru dumneavoastră, sportiva Alina Dumitru, însă acum nu faceți decât sa culegeți ceea ce ați semănat. În momentul în care un copil de 17 ani v a cerut sprijinul, l ați lăsat sa se bata singur cu o întreaga federație în încercarea lui de a demonstra toate aceste nemernicii. Ați ales atunci sa fiți vocea acestor oameni care au distrus viitorul multor sportivi în loc sa fiți vocea celor care au suferit și și - au rupt oasele pentru gloria unora ca d-ul Berceanu și ca d-ul Gușă.

octavianus
octavianus  •  24 Februarie 2021, 10:18

Campioana si vicecampioana Olimpica !! AUR si ARGINT la 2 editii conscutive !! dar astfel de oameni nu sunt importanti in tara asta, aici doar cei buni de gura, care dau din coate, combinatorii, rudele lui X si ale lui Y, numitii politic, etc, etc, astia se baga in fata, astia se numesc unii pe altii in fuctii si apoi baga degetele in borcanul cu miere pe spatele, pe truda si pe oasele rupte de altii. Alina Romania NU TE MERITA, atat pot sa spun si sa te asigur de RESPECTUL meu pe viata. Intamplator ti-am cunoscut tatal Dzeu. sa-l odihneasca si stiu modestia si caracterul care te definesc, nu te amesteca in troaca ca te mananca porcii !!

gintonic
gintonic  •  24 Februarie 2021, 08:55

N-am nicio tangenta cu judo-ul, insa ca iubitor de sport si de performante sportive, as merge cu echipa fostilor campioni. Vad ca si Alina Dumitru are un discurs bun. Iar de dl Gusa, stim cu totii cat de alunecos este!!... Un politician. Daca se dovedeste ca s-au facut distribuiri de echipamente fix in perioada premergatoare alegerilor, ar trebui un pic investigat de organele abilitate! A luat si Gusa modelul lui Burleanu! :(

Comentează