SPORTURI  »  ALTELE  »  MUTARE

FOTO Anamaria Prodan, prezentată în funcția de președinte la un club din România » Bănel Nicoliță se poate alătura proiectului

Anamaria Prodan (51 de ani) a devenit președintele formației de minifotbal MFC Ploiești. +45   FOTO
Anamaria Prodan (51 de ani) a devenit președintele formației de minifotbal MFC Ploiești.

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 17:19 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 19:14

Anamaria Prodan (51 de ani) a devenit președintele formației de minifotbal MFC Ploiești. 

Anamaria Prodan a fost numită în funcția de președinte la una dintre formațiile cu pretenții din minifotbalul românesc. Managerul Gabriel Georgescu a reușit să o convingă să accepte provocarea. 

FOTO. Anamaria Prodan, prezentată la MFC Ploiești

+41 FOTO

Georgescu vrea să transforme formația MFC Ploiești într-o forță și a promis transferuri cu nume. Inclusiv Bănel Nicoliță, fostul internațional „tricolor”, s-ar afla în negocieri cu formația prahoveană. 

„Eu mă bat doar pentru locul 1, iar pentru asta o să facem ceva investiții”, a transmis Georgescu. Printre sponsorii formației se află și Veolia, fostul partener al Petrolului. 

Campionatul național de minifotbal începe pe 12 februarie.

Anamaria Prodan, președinte la un club de minifotbal din România

Echipa MFC Ploiești a fost înființată in anul 2014, este manageriată de Gabriel Georgescu, sub comanda căruia s-a castigat Cupa LMF Prahova in anii 2018, 2019 si 2022, a avut participări la Turneele Naționale organizate de Federația Română de Minifotbal, acolo unde, in anul 2021 a fost in Top 16 echipe de Minifotbal din România, iar in 2023, echipa se afla in Top 21 echipe de Minifotbal din România. 

Alături de Gabriel Georgescu, au venit si o serie de jucatori importanți care au pus umărul la dezvoltarea acestui proiect si aici ii menționăm pe Cristi Vlad (Petrolul Ploiesti), Georgian Paun (Dinamo București) sau Hamza Younes (Petrolul Ploiești). 

Președintele Anamaria Prodan și Managerul General Gabriel Georgescu își propun să continue drumul spre a atinge și alte performanțe în viitor și să reprezinte Ploieștiul și România cu cinste si la următoarele competiții din țară și chiar si de peste hotare, iar un alt obiectiv, ar fi trimiterea de jucatori la echipa națională de Minifotbal, proaspăt Campioană Mondială, la acest sport!
- Comunicat MFC Ploiești

VIDEO. Anamaria Prodan: „Trebuie să facem educație financiară copiilor”

Citește și alte știri din sportul românesc:

Prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret Gangwon! Mihaela Anton a câștigat bronzul la monobob

O victorie la limită, un egal și o înfrângere clară pentru echipele românești în EHF European League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Vrajitoarea
Vrajitoarea  •  23 Ianuarie 2024, 08:47

In chiloți sau dezbrăcată, Anamaria Prodan poate! Doar să vrea! Misoginismul încă e la modă la noi în țară, indiferent de domeniu!

paolo13
paolo13  •  23 Ianuarie 2024, 05:44

Tot pozele alea în chiloți folosiți?

Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  23 Ianuarie 2024, 00:30

Parca anunta peste tot ca s-a saturat de Romania si se muta in Dubai:Nu am stiut ca se refera la Dubaiul din Ploiesti.Sincer,toate aparitile ei in GSp mi se par neavenite.De aceasta femeie.azi maine bunica,care apare in niste poze total indecente,pentru varsta ei,aspect remarcat si de fostul ei sot,nu cred ca vom scapa curand.Sunt convins ca la inpertinenta de care da dovada,este capabila sa trmita poze,aproape nud si la varsta de 90 de ani.Nu stiu cum reactioneaza baiatul ei minor,in momentul cand isi vede pozele cu mama lui in acesta ipostaze.Felicitari Reghe,ca te-ai trzit in al 12 ceas si ai parasito,vezi daca iti poti salva copilul ca ,cu o asemenea educatie,exista sanse minime de reusita in viata,nu ma refer la cele materiale ci la cele morale,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează