SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Badr Hari nu e menajat după ce a fost făcut KO de Benny Adegbuyi: „Se lăuda că o să fie ca Real Madrid”

Badr Hari, taxat de presa olandeză după ce a fost făcut KO de Benny Adegbuyi +18   FOTO
Badr Hari, taxat de presa olandeză după ce a fost făcut KO de Benny Adegbuyi

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 10:10 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 12:12

Benny Adegbuyi (35 de ani) a câștigat confruntarea cu Badr Hari (36 de ani) prin KO tehnic, în runda 3 din gala Glory 76, iar presa din Olanda nu l-a menajat pe luptătorul marocan pentru ironiile lansate înainte de meci.

După victoria prin KO tehnic, Benny a devenit primul român care-l învinge pe Badr Hari, fiind primul care luptă cu acesta, și primul care câștigă contra unui campion mondial. În plus, Benny e primul kickboxer din lume care reușește să-l învingă pe Hari după ce a fost trimis la podea.

Badr Hari, taxat de presa din Olanda după ce a fost făcut KO de Benny Adegbuyi

După partidă, publicația olandeză NOS l-a taxat pe Badr Hari pentru declarațiile date înaintea înfruntării cu Benny: „Juriul a decis că primele două reprize au fost ale lui Badr, iar Benny a fost zdruncinat puternic pe finalul rundei a doua, suferind un knock-down profund. 

Prin urmare, a fost o surpriză că Hari nu a supraviețuit rundei cu numărul 3. Badr Hari s-a lăudat că este la un nivel superior față de român și că lupta va fi ca un meci între Real Madrid și Heerenven. Fără îndoială că marocanul s-a înșelat!”

VIDEO  Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!

Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după ce l-a făcut KO pe Badr Hari! Cu cine se poate lupta pentru titlul mondial

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: „Asta se întâmplă când intri cu mine în ring. Mulțumesc pentru tot, România!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
melcul_furios
melcul_furios  •  20 Decembrie 2020, 17:47

Tot evenimentul asta e o gluma palida. Nimeni nu e interesat de asa ceva, K1 a murit de mult, acum exista MMA-ul in state. Galelele astea Glory sau cum se numesc sunt un fel de meciuri amicale - se intalneste X cu Y ca sa se bata si se uita niste ametiti.

bazinga
bazinga  •  20 Decembrie 2020, 17:41
Postat de xclx pe 20 Decembrie 2020, 13:32

Tu probabil si luptele lui Morosanu le considerai pe bune... doar asa nu poti vedea cat de ridicol a fost totul aseara...

Bine mai, ramai tu cu convingerile tale ! Suferi de teorii de alea conspirationiste, manevre, trucaje, e bine daca asa crezi tu, e dreptul tau 100 % !

briceag
briceag  •  20 Decembrie 2020, 15:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează