GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

GALERIE FOTO Soția lui Năstase, în scandalul cu Marica: „Ilie a ajuns la spital, e șocul vieții sale”» Așa arată baza de 50 de milioane de euro de la care a pornit conflictul

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 12:54 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 13:11

Ciprian Marica (36 de ani) este acuzat de Ilie Năstase (75), finul său, că l-a exclus din Fundația „Ilie Năstase”, cea care administrează Baza Voința din București.

Baza sportivă Voința din București, ridicată în 1956, a fost preluată de Ilie Năstase în 2012, după mai multe procese între fostul mare jucător de tenis, Clubul Voința și MTS.

Ulterior, la începutul 2021, în proiect s-a implicat și Ciprian Marica. Fostul internațional a contribuit la modernizare bazei, care are acum un teren sintetic de dimensiuni standard și trei de dimensiuni reduse. În același complex se mai află și cinci terenuri cu zgură, pentru tenis.

Terenul, aflat în zona Floreasca, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, are o suprafață de 63.000 mp și ar valora aproximativ 50 de milioane de euro.

GALERIE FOTO. Cum arată baza Marica&Năstase Sports Club

+3 FOTO

Soția lui Ilie Năstase acuză: „Ilie a ajuns la spital”

Ioana Năstase, soția fostului mare jucător de tenis, susține că acesta a avut probleme medicale din cauza conflictului și că a ajuns la spital.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. 

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea. 

Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale”, a spus Ioana Năstase pentru playsport.

Ilie Năstase: „Marica mi-a luat baza, m-a scos din Fundație!”

„Nasty”, care avea o relație apropiată cu Ciprian Marica, a rămas împietrit când avocații i-au transmis decizia din instanță:

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.  Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a transmis fostul număr 1 mondial din tenis pentru ProSport.

Potrivit sursei citate, relația celor doi s-a deteriorat din cauza banilor. În mai, Ciprian Marica ar fi solicitat la Judecătoria Sectorului 1 din București excluderea lui Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele.  Inițiativa sa a eșuat, dar Marica ar fi făcut o solicitare similară în septembrie, de această dată cu succes. Decizia privind modificarea actului constitutiv a venit în octombrie, iar Ilie Năstase ar fi fost scos din Fundație. În locul său, aduși tatăl și unchiul fostului fotbalist.

Citește și: 

Marica, replică evazivă pentru Ilie Năstase: „Dar ce, ești procuror?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  13 Noiembrie 2021, 19:23

Frumos...

xxrapi
xxrapi  •  13 Noiembrie 2021, 18:11

Parca aceasta baza sportiva a ajuns la I.Nastase cu mult "cantec".Roata morii se invarteste. Insa , Marica este finul,Nastase nasul... Chestii romanesti. Sau poate NU romanesti ! D-ale lor... Noi , ceilalti privim precum ...

dodo001
dodo001  •  13 Noiembrie 2021, 17:11
Postat de Dragos Gavrilescu pe 13 Noiembrie 2021, 15:53

Pai o fundatie este o afacere? Nu mai exista nici un pic de rusine, nici un pic de bun simt. E pe fata, fundatia e afacerea vietii lui. LOL. O fi afacere sociala de dat locuri de munca la oameni cu dizabilitati.... Oare? Sau o afacere pentru profit mascata sub o fundatie?

Pentru a nu se plati impozite, multe afaceri erau mascate in activitati pe fundatii. De exemplu si in fotbal, multe cluburi aveau pe langa societatile pe actiuni si cate o fundatie, prin intermediul căreia incasau banii pe bilete

Vezi toate comentariile (20)
Comentează