SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

FABULOS! Cine l-a ajutat pe Benny Adegbuyi să-l bată Badr Hari + mesajul primit înainte de luptă

Badr Hari și  Rico Verhoeve +18   FOTO
Badr Hari și Rico Verhoeve

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 09:55 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 10:22

Benny Adegbuyi (35 de ani) a obținut victoria carierei, după ce l-a învins pe Badr Hari (36 de ani), fiind ajutat chiar de campionul mondial la categoria grea, Rico Verhoeven.

Pentru acest meci, Benny a avut parte de ajutorul rivalului lui Badr Hadr și posibilul său adversar, Rico Verhoeven. Românul cu origini nigeriene s-a antrenat la sala lui Rico, SuperPro, sub comanda legendarului antrenor olandez Dennis Krauweel. Acesta este același antrenor care l-a format și îl antrenează pe Rico Verhoeven, actualul campion mondial al greilor în Glory.

FABULOS! Cine l-a ajutat pe Benny Adegbuyi să-l bată Badr Hari + mesajul primit înainte de luptă
Rico Verhoeven

Rico Verhoeven, mesaj pentru Benny Adegbuyi

La finalul meciului, Benny a fost întrebat despre un posibil nou meci cu Rico Verhoeven, iar un membru al staff-ului său a dezvăluit că olandezul l-a căutat pe român înainte de meci.

Benny va lupta cu Rico. Ne pregătim să atacăm centura de campion. Avem o relația de prietenie cu Rico și ne respectăm. Înainte de meci, Rico l-a sunat ca să-i spun să câștige această luptă” , a spus omul din staff-ul lui Benny.

Benny Adegbuyi, două înfrângeri cu Rico Verhoeven! Urmează revanșa?

După ce l-a învins pe Badr Hari, printr-un KO spectaculos, Benny are acum șansa unui meci pentru titlul mondial la categoria grea, cu învingătorul meciului dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik, programat pe 30 ianuarie.

Până acum, Benny și Rico s-au luptat de două ori, de fiecare dată câștigând olandezul. Primul meci a fost în iunie 2015, câștigat de Verhoeven la limită, iar al doilea a avut loc în decembrie 2015, când Rico s-a impus prin KO în prima rundă.

VIDEO Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari în Glory 76

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!

Românca din UFC îi atacă pe cei care l-au criticat pe Benny Adegbuyi: „Să le fie rușine! Au aruncat cu noroi în compatriotul lor”

Daniel Ghiță continuă să-l atace pe Benny Adegbuyi și după KO-ul cu Badr Hari: „Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea nicidoată”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează