SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Românca din UFC îi atacă pe cei care l-au criticat pe Benny Adegbuyi: „Să le fie rușine! Au aruncat cu noroi în compatriotul lor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 08:36 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 10:25

Benny Adegbuyi (35 de ani) a câștigat prin KO tehnic, în runda 3 din gala Glory 76, meciul cu Badr Hari (36 de ani), iar fanii românului îi atacă pe cei care l-au criticat.

Diana Belbiță, luptătoarea româncă din UFC, a vorbit despre victoria lui Benny în fața lui Badr Hari și s-a luat de românii care l-au criticat pe Adegbuyi înainte de marea luptă.

„Benny a făcut o luptă incredibilă împotriva lui Badr și sper să îl văd din nou în ring pentru că acum e timpul lui să strălucească! De Benny se vorbește mult și în Canada. Abia aștept să merg la sală luni și să mă pot lăuda cu victoria lui Benny.

Dacă aș avea de ales între Rico sau Saddik ca adversar pentru Benny, l-aș alege pe Saddik. Cred că ar fi o luptă mai ușoară din punct de vedere mental pentru Benny. Știm deja că Benny se antrenează cu Rico, sunt prieteni. Să lupte împotriva lui cred că este destul de dificil pentru Benny. El merită o nouă șansă la titlu.

Am fost tare supărată văzând câți români au vorbit urât despre el înainte de acest meci. Așa că o să fiu tranșantă și o să spun «Să le fie rușine românilor care, în loc să fie mândrii, au aruncat cu noroi în compatriotul lor!»”, a declarat Diana Belbiță pentru Fanatik.

Daniel Ghiță s-a luat de Benny Adegbuyi

Înainte de meci, Daniel Ghiță a prefațat duelul dintre Benny și Badr și l-a taxat pe luptătorul român.

Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări.

Unicul TKO al lui Rico din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui , dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mâna ruptă din prima luptă! Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singura mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul cu luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai exista la ora actuală.

Badr Hari are explozie, viteză și multă forță!Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari! Ca sportiv, luptător, si ca om! Pentru că noi suntem adevărați luptători și știm ce înseamnă să pornești de jos, sa lupți toată viața, să ajungi sus prin muncă, nu prin show
- Daniel Ghiță

VIDEO  Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!

Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după ce l-a făcut KO pe Badr Hari! Cu cine se poate lupta pentru titlul mondial

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: „Asta se întâmplă când intri cu mine în ring. Mulțumesc pentru tot, România!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  20 Decembrie 2020, 17:44

Cine e Balbutza asta ?

persanu
persanu  •  20 Decembrie 2020, 14:33

Belbita nu ca nu ar avea dreptate ... dar tocmai tu zici sa le fie rusine romanilor ? Din Canada ? Iti mai aduci aminte ce declarai cand ai plecat mai fetito despre romani si Romania ? Ar fi bine sa te lauzi cu victoriile tale nu cu ale altora , mai ales in fata unor sportivi. Belbita auzi , a aparut dintr-o data la Ferma si in total a aparut un singur meci in fata mea cu ea in care a luat bataie. Mare luptatoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează