SPORTURI  »  ALTELE  »  CONFLICT

VIDEO. Benny Adegbuyi, replică acidă pentru Daniel Ghiță: „Nu vorbesc despre un «no name»!”

Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari
Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari

Articol de , - Publicat luni, 21 decembrie 2020 14:01 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 14:48

Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari, obținută prin KO. Acesta a fost întrebat și despre atacurile recente lansate de Daniel Ghiță.

  • Daniel Ghiță, fost luptător de K1, n-a fost impresionat de victoria lui Benny cu Hari. Într-o postare pe Facebook, Ghiță l-a contrat din nou pe Benny și a amintit de incidentul din 2009, când luptătorul din Glory a fost acuzat că a agresat un bodyguard într-un club. Ghiță spune că, dacă Benny vrea să fie respectat, trebuie să-i ceară iertare victimei - toate detaliile, AICI.
  • Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari în Glory 76 (VIDEO)

„Am văzut declarațiile lui. Din respect pentru sport și din fair-play-ul pe care l-am dobândit de la mama și bunica mea, aș prefera să nu vobesc despre no name-uri, despre nimeni”, a declarat Benny.

VIDEO. Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

19 lupteare Benny în promoția Glory, fiind pe locul 3 în istorie ca număr de meciuri

VIDEO. Benny Adegbuyi vorbește despre victoria istorică pe care a obținut-o cu Badr Hari

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi:

Benny Adegbuyi, probleme din cauza rasismului » Ce dezvăluia campionul român: „Primesc mesaje precum «Cioară», «Negrule», «Du-te la tine în țară!», «Țiganule»

Românca din UFC îi atacă pe cei care l-au criticat pe Benny Adegbuyi: „Să le fie rușine! Au aruncat cu noroi în compatriotul lor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
109929267672540
Ion Ion  •  23 Decembrie 2020, 10:20

3 vieti sa mai ai si tot nu ajungi la nivelul acelui 'no name'

171875491077582
Costel Chelaru  •  22 Decembrie 2020, 02:57

Daca si Ghita e no name.....

xclx
xclx  •  21 Decembrie 2020, 22:37
Postat de briceag pe 21 Decembrie 2020, 17:52

Fr@ere, intr-un meci intre 2 fenomene ale sportului, unul pierde tot timpul! Ben Sadik a avut adversari mai usori si accidentati in turneu, unu la mana. Doi la mana, Adegbuyi l-a ranit exact la inceput. Trei la mana, l-a prins in nas pe Benny si cand te prinde acolo si ti-l rupe, ai mari probleme. Patru, Ben Sadik e un fenomen mondial. Ca si al nostru de fapt, ca si Badr Hari. Ca si Ghita, ca si Rico.

Eu zic sa te ai uiti si la altceva ianfara de cartoon network :)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează