SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

FOTO EXCLUSIV Imagine HORROR » Cum arată piciorul lui Benny, după lupta cu Badr Hari

Victoria lui Benny Adegbuyi (35 de ani) asupra lui Badr Hari (36 de ani) nu a rămas fără urmări. 

FOTO: Twitter / Glory_WS
Victoria lui Benny Adegbuyi (35 de ani) asupra lui Badr Hari (36 de ani) nu a rămas fără urmări. FOTO: Twitter / Glory_WS

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 19:06 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 19:22

Victoria lui Benny Adegbuyi (35 de ani) asupra lui Badr Hari (36 de ani) nu a rămas fără urmări. 

Benny Adegbuyi a făcut un meci mai împotriva lui Badr Hari. Din punct de vedere tactic, românul a controlat perfect lupta în prima rundă. Principala armă au fost loviturile joase de picior. A reușit prin această metodă să îl țină la distanță pe marocan, dar cu mari sacrificii. Tibia piciorului drept este încă umflată la câteva zile distanță, dar Benny spune că nu e o noutate și așteaptă cu nerăbdare următoarea gală. 

FOTO EXCLUSIV Imagine HORROR » Cum arată piciorul lui Benny, după lupta cu Badr Hari

Benny Adegbuyi, victorie de răsunet împotriva lui Badr Hari

„Sper să se fi schimbat imaginea kickboxingului în România după meciul acesta. Asta au făcut și alți luptători foarte mari. Au mai fost sportivi care au luptat la un nivel foarte mare. Suntem oameni care am dus sportul la un alt nivel. Sper ca în anul 2021 să arătăm lumii că acest sport este despre altceva.

Nu știu dacă pot să îl numesc idolul meu, dar l-am admirat foarte tare. Țin minte că, atunci când erau circuitele în Japonia, mă trezeam cu un prieten noaptea și ne uitam. Am fost impresionat de el ca luptător și acum am ajuns să lupt de la egal la egal cu oamenii pe care i-am admirat în trecut”, a declarat Benny, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. 

VIDEO. Benny Adegbuyi: „Am dus acest sport la un alt nivel!” 

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi: 

EXCLUSIV VIDEO Benny Adegbuyi, dezamăgit după meciul cu Badr Hari: „Până și românii mei mă dădeau pierzător”

VIDEO. Benny Adegbuyi, replică acidă pentru Daniel Ghiță: „Nu vorbesc despre un «no name»!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează