SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

EXCLUSIV » Băiatul cel rău din kickboxing revine în ring după aproape trei ani!

foto: facebook Bogdan Stoica
foto: facebook Bogdan Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 16:54 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 17:13

Bogdan Stoica, singurul luptător român care a cucerit titlul mondial atât în Superkombat, cât și în Enfusion, va lupta din nou la doi ani și cinci luni de când a pășit ultima oară în ring. 

Cel poreclit Bad Boy datorită stilului agresiv pe care l-a arătat în fiecare luptă a semnat pentru un meci programat chiar în România. 

Bogdan Stoica revine în ring după aproape trei ani!

Conform unor surse, Stoica, aflat sub contract și cu giganții de la ONE FC, a primit aprobare pentru ca în luna martie să urce în ringul promoției fondate de Cătălin Moroșanu, Dynamite Fighting Show. 

EXCLUSIV » Băiatul cel rău din kickboxing revine în ring după aproape trei ani!
foto: facebook Bogdan Stoica

Stoica se află în plină pregătire pentru acest meci, iar printre partenerii lui de antrenament se numără fratele său Andrei, dar și Ionuț Alin Iancu, greul care a câștigat centura lui Moroșanu anul trecut. 

Ultima oară când Stoica a luptat s-a întâmplat în octombrie 2018, pentru titlul mondial Enfusion, făcându-l KO atunci pe Levi Kuyken. 

În cariera lui, Bogdan Stoica a disputat 64 de meciuri și a câștigat 52 dintre ele, 37 prin KO. Acesta îi urmează fratelui său mai mare Andrei, care a luptat în Dynamite Fighting Show acum două luni.

Citește și alte articole:

Gală de senzație anunțată în România » Cătălin Moroșanu se va retrage cu lupta mult așteptată + Benny Adegbuyi și frații Stoica, meciuri de răsunet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează