ALTELE  ·  NATAȚIE

Camelia Potec: „Am vorbit cu ministrul, mi-a spus că natația va intra cu lotul olimpic în pregătire”

Camelia Potec FOTO Cristi Preda
Camelia Potec FOTO Cristi Preda

Miercuri, 06 Mai, 17:02

Președinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, a spus pentru Agerpres că la finalul stării de urgență sportivii săi de top pot merge în cantonament la Izvorani

Conferința de presă de marți a ministrului Ionuț Stroe a stârnit confuzii. Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Camelia Potec își arăta nemulțumirea că înotul nu era pe lista sporturilor care-și reluau antrenamentele.

„Am vorbit cu ministrul, mi-a spus că natația va intra cu lotul olimpic în pregătire şi că în conferința de presă a dat doar exemplu de sporturi care pot fi practicate, dar că pe lista aceea vor apărea toate sporturile până la 15 mai. Deci natația este pe listă pentru loturile olimpice”, a spus Camelia Potec pentru Agerpres. 

Potec caută bani pentru teste

Președinta FRNPM a adăugat că în cantonament vor intra trei sportivi de la sărituri și cel puțin patru înotători.„Acum depinde foarte mult şi de locurile de cazare de la Izvorani, pentru că sunt limitate. În momentul de față se discută câte camere sunt şi numărul de oameni pe care îi putem aduce", a declarat Potec pentru Agerpres.

2 înotătoriau obținut deja biletele pentru Tokyo, Robert Glinţă şi Daniel Martin

 La fel ca și alți președinți de federații olimpice, ea a subliniat că nu există bani pentru teste, dar că speră se aprobe aceste cheltuieli din bugetul pe care-l au. Potec își dorește ca de la 1 iunie toți sportivii legitimați să poată reîncepe antrenamentele în bazinele descoperite. 

Citește mai multe știri din sport:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1