SPORTURI  »  ALTELE  »  CE DE JUNIORI

Emoții, muncă, victorii » 11 fotografii spectaculoase surprinse de fotoreporterii GSP la Campionatele Europene de juniori de la Otopeni

Articol de , - Publicat marti, 12 iulie 2022 09:38 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 10:48

Campionatele Europene de juniori de la Otopeni au adus bucuria unei competiții majore în România, iar David Popovici a fost liderul perfect pentru delegația care a numărat 25 de sportivi tricolori.

România a încheiat pe locul 3 în clasamentul pe medalii, după Ungaria și Polonia. Sportivii „tricolori” au obținut 5 medalii de aur și una de argint. 

David Popovici a câștigat 5 medalii la Campionatele Europene de Juniori. A luat medalia de aur în proba de 100 metri liber, aurul la 200 de metri liber, aurul la 50 de metri liber, aurul în ștafeta masculină de 4x100 de metri liber și argintul în ștafeta mixtă de 4X100 metri liber.

Cele mai spectaculoase imagini de la CE de juniori de la Otopeni surprinse de fotoreporterii GSP

De-a lungul competiției, fotoreporterii GSP Cristi Preda și Raed Krishan au surprins o serie de imagini spectaculoase. 

Inima din bazin. Vlad Stancu, cel care cucerit patru medalii, și-a declarat iubirea pentru cei care l-au susținut FOTO Cristi Preda
Un bazin de cinci stele. Panoramă cu bazinul unde s-au desfășurat CE de juniori FOTO Cristi Preda
Micuța patrioată. Pasiunea pentru înot nu se măsoară în ani FOTO Cristi Preda
Din nou trei. David Popovici și-a apărat toate cele trei medalii de aur individuale pe care le cucerise FOTO Cristi Preda
Șef de galerie. David Popovici alături de colegii săi din delegația României, încurajându-l pe Vlad Stancu FOTO Cristi Preda
+6 FOTO

România pe locul 3 la medalii

România s-a prezentat exemplar la Europenele găzduite acasă, în bazinul de la Otopeni. Delegația „tricoloră” a obținut 9 medalii, 5 de aur și 4 de argint, fiind devansată doar de Ungaria și Polonia. România a încheiat pe locul 3 în clasamentul medaliilor de la Campionatele Europene de natație destinate juniorilor. 

„Motoarele tricolore” au fost dinamovistul David Popovici (17 ani) și stelistul Vlad Stancu (16 ani).  Maghiarii au încheiat cu 6 medalii de aur, 5 de argint și 3 de bronz, în timp ce polonezii au avut 5 medalii de aur, 4 de argint și 7 de bronz. România a încheiat competiția în fața unor țări cu mare tradiție în natația mondială. 

Franța și Italia, locurile 4 și 5 în ierarhia generală, au obținut câte 4 medalii de aur. Marea Britanie s-a mulțumit cu doar două locuri 1, în timp ce Olanda sau Grecia nu au obținut niciun titlu.

Citește și: 

Antrenorul junioarei Alexia Tatu, campioana U14 la Wimbledon: „Nu e un produs al sistemului din România!”

Emma Răducanu, sfătuită să ceară ajutorul Mariei Sharapova: „Situațiile lor sunt similare”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează