SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Emma Răducanu, sfătuită să ceară ajutorul Mariei Sharapova: „Situațiile lor sunt similare”

Emma Răducanu
Emma Răducanu

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 17:47 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 18:18

Emma Răducanu (19 ani, 10 WTA) e sfătuită de Marion Bartoli (37 de ani), câștigătoarea Wimbledon din 2013, să ia legătura cu Maria Sharapova pentru a-i cere sfaturi despre gestionarea presiunii.

Fosta jucătoare din Franța compară situațiile Mariei și Emmei, ambele câștigând turnee de Grand Slam încă din adolescență. Rusoaica a obținut trofeul de la Wimbledon la doar 17 ani, în timp ce jucătoarea cu tată român a cucerit titlul la US Open la doar 18 ani, în 2021.

Răducanu și Sharapova au un alt lucru în comun, și anume pe agentul Max Eisenbud. Bartoli consideră că impresarul le-ar putea pune în legătură pe cele două.

Antrenorul junioarei Alexia Tatu, campioana U14 la Wimbledon: „Nu e un produs al sistemului din România!”
WIMBLEDON
Antrenorul junioarei Alexia Tatu, campioana U14 la Wimbledon: „Nu e un produs al sistemului din România!”

Emma Răducanu, sfătuită să ia legătura cu Sharapova

„Emma, datorită faptului că a câștigat un turneu la o vârstă atât de fragedă și a contractelor de sponsorizare pe care le-a semnat, are de înfruntat o presiune greu de imaginat. Are nevoie de ceva special pentru a o ajuta să se descurce. Probabil ar trebui să îi ceară niște sfaturi Mariei Sharapova.

Mariei i-a luat puțin până a cucerit al doilea Grand Slam (n.r. - US Open, la 19 ani, în 2006), dar apoi a câștigat 5 în total. Maria a fost pe coperțile revistelor și a avut multe probleme. Nu știu câți bani a reușit Emma să strângă, dar privind imaginea de ansamblu, situațiile sunt foarte similare. Maria a reușit să se descurce.

Max este agentul Mariei de foarte mult timp. Cred că ar putea exista o conexiune acolo, să obțină câteva sfaturi. Jucătorii de top caută mereu pe cineva de la care să ceară sfaturi”, a declarat Bartoli, pentru eurosport.com.

+27 FOTO

Emma Răducanu, câștiguri de peste 9,25 milioane de euro din contractele de sponsorizare

Câștigătoarea de la US Open 2021, Răducanu nu a reușit ulterior să confirme rezultatul de la Grand Slam-ul american. Jucătoarea britanică a atras însă atenția sponsorilor, câștigând peste 9 milioane de euro de pe urma contractelor, în mai puțin de un an. (mai multe detalii - AICI)

La Wimbledon 2022, Emma fost eliminată încă din turul doi, de către Caroline Garcia, scor 3-6, 3-6.

Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu în Vogue
+42 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

Alexia Tatu, campioana de la Wimbledon U14, are doi idoli în tenis: „Visez în continuare! Acum voi avea și sponsorii de partea mea”

A câștigat Wimbledon, dar a coborât în clasamentul ATP » Pe ce loc e acum Novak Djokovic + Cine e noul lider

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lupu68
lupu68  •  11 Iulie 2022, 23:43

Nu prea am inteles exact: "ajutorul" se refera la un prim blister de meldonium la pret promotional? Sau merge mai bine injectabil?!?

267890
267890  •  11 Iulie 2022, 20:02

E ridicol s-o compari pe Raducanu cu Sharapova. Raducanu trebuie sa-și vadă de "imaginile" ei și să nu mai tulbure apele în tenis ...și așa destul de tulburi.

666piturca
666piturca  •  11 Iulie 2022, 18:40

E pe drumul ăl bun jumătatea noastră, câștigătoarea a diverse concursuri de împrejurări. Poate intr-o zi o să joace chiar și tenis, cine știe?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează