SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMIERE

FOTO Campionii olimpici ai Rusiei, primiți azi de Putin doar după „o carantină obligatorie” » Imagini și detalii din spatele ușilor închise de la Kremlin

FOTO: Imago-Images +10   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 17:06 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 17:38

Sportivii ruși medaliați cu aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing au fost premiați astăzi de Vladimir Putin. Întâlnirea a avut mai multe condiții de participare. 

Rusia a declanșat războiul asupra Ucrainei imediat după terminarea Jocurilor Olimpice de iarnă din Beijing. Reprezentanții ei au obținut un total de 32 de medalii, dintre care 6 de aur.

Ucrainenii au luat decizia finală: ce se întâmplă cu sezonul 2021/2022! Rezultatul care îl poate costa pe Lucescu prezența în grupele Ligii Campionilor
DECIZIE
Ucrainenii au luat decizia finală: ce se întâmplă cu sezonul 2021/2022! Rezultatul care îl poate costa pe Lucescu prezența în grupele Ligii Campionilor

Campionii olimpici ai Rusiei, întâlnire cu Vladimir Putin

Președintele Vladimir Putin, cel care a ordonat invazia din Ucraina, i-a chemat astăzi pe campionii olimpici la Kremlin. 

Sportivii au fost nevoiți să respecte „o carantină obligatorie” înaintea vizitei. Schiorul Alexander Bolshunov a lipsit din cauza unor probleme medicale, iar patinatoarea Anna Shcherbakova nu a fost primită din cauza nerespectării perioadei de izolare. Ea a participat la un concurs în urmă cu o săptămână.

+6 FOTO

Nu au fost singurele detalii bizare ale întâlnirii. Medaliaților cu argint și bronz le-a fost interzis să îl vadă pe Vladimir Putin. Ei au fost premiați într-o sală diferită, de Igor Levitin, mâna dreaptă a lui Putin, și de premierul Dmitry Chernyshenko.

Vladimir Putin: „Dopajul nu te ajută în patinaj”

Vladimir Putin a ținut un discurs la finalul evenimentului. Printre altele, i-a luat apărarea patinatoarei Kamila Valieva (16 ani), cea care a picat un test antidoping la Jocurile Olimpice de la Beijing. Rezultatul a fost publicat pe 8 februarie, la o zi după ce devenise campioană olimpică în proba pe echipe.

„Prin munca ei, ea a dus acest sport la nivel de artă. O astfel de perfecțiune nu poate fi obținută trișând cu substanțe interzise și prin manipulări. E foarte bine știut că aceste substanțe nu sunt de folos în patinaj”, a spus Putin, citat de Reuters.

Citește și alte știri din sportul mondial: 

Familia Răducanu nu se dezminte! Emma a făcut publică despărțirea: „E cel mai bun lucru pentru dezvoltarea mea”

Benoit Paire, în centrul unui scandal uriaș la Estoril: gest controversat la adresa spectatorilor, insulte și amenințări cu moartea primite de francez: „Nenorocitule, te vom ucide!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1947___forumer
1947___forumer  •  28 Aprilie 2022, 02:34

putler

saramago
saramago  •  27 Aprilie 2022, 10:41

Dacă n-a fost prezent Bolshunov (triplu campion olimpic), cel mai bun sportiv rus al momentului, festivitatea a pierdut foarte mult din valoare. Oricum, e bine că fondistul nu s-a afișat cu prezidentul, s-a ... accidentat la timpul potrivit.

tristan
tristan  •  26 Aprilie 2022, 18:27
Postat de anonim91 pe 26 Aprilie 2022, 18:23

Primiti după o carantina obligatorie ? Du te d**** de dement. Nu m as fi dus, daca eram in locul lor, numa dacă mă plătea cu o sumă consistentă. Altfel, să mă pupe unde ajunge ... Președinte dement !!

de parca era dupa tine...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează