SPORTURI  »  ALTELE  »  REFUZ

Cătălin Moroșanu refuză să lupte în cușca de MMA, după ce a fost provocat: „Nu vreau să mai aud de lupte și de antrenamente”

Cătălin Moroșanu (38 de ani) nu vrea să se lupte cu Fachiru din Periș în cușca de MMA. Luptătorul a fost provocat să participe la gala RXF, însă a refuzat categoric. +5   FOTO
Cătălin Moroșanu (38 de ani) nu vrea să se lupte cu Fachiru din Periș în cușca de MMA. Luptătorul a fost provocat să participe la gala RXF, însă a refuzat categoric.

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 13:34 / Actualizat joi, 16 martie 2023 13:34

Cătălin Moroșanu (38 de ani) nu vrea să se lupte cu Fachiru din Periș în cușca de MMA. Luptătorul a fost provocat să participe la gala RXF, însă a refuzat categoric. 

Fachiru din Periș l-a învins în gala RXF pe Mihai Aftănase, apoi și-a făcut curaj și l-a provocat pe Cătălin Moroșanu să se lupte în cușca MMA. Luptătorul nu are de gând să accepte provocarea și a explicat de ce nu vrea să se bată cu Fachiru. 

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Cătălin Moroșanu refuză să lupte cu Fachiru din Periș în cușca MMA 

„Îmi apare pe Tik Tok, mă uit. Văd ce se întâmplă acolo, le urez mult succes în tot ceea ce fac. Mă bucur că au creat acest val printre influenceri și sper ca să se dezvolte mult mai mult, pentru că face popular sportul de contact. Pe mine lucrul ăsta mă încântă cel mai tare. 

Sincer să spun, eu cred că mi-am demonstrat foarte multe lucruri în viața asta, m-am luptat la cel mai înalt nivel și nu mai vreau să mai aud de lupte, nu vreau să mai aud de antrenamente. Lasă-i să se bată cum vor ei între ei. 

Eu am toleranța de a mă mai lupta și de a mă mai antrena la nivelul la care am fost. «Moartea din Carpați» o să rămână până la final, pentru că așa mă știe tot românul”, a mărturisit Cătălin Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu vrea să își ducă băiatul la lupte când va mai crește 

Luptătorul a devenit tată pentru a doua oară în urmă cu un an și trei luni. Cătălin Moroșanu a fost în culmea fericirii când a aflat că are băiat, pentru că și-ar dori ca acesta să îi calce pe urme, dacă și el va dori asta. 

Atunci când va crește fiul său, el îl va duce la lupte. Cătălin Moroșanu vrea să îl învețe pe Patrick cum stă treaba cu bătaia și să-l facă un bărbat adevărat. 

„Patrick are un an și trei luni, încă se chinuie să meargă. Merge câțiva pași, câțiva metri, dar mai lasă-l. Îl mai las câțiva ani, iau așa de mic? Oricum o să îl duc la lupte, vreau să îl fac bărbat, eu asta aș vrea. 

Să nu vină băiatul de la școală, tată, am luat bătaie, că ar fi rușinos. Intru în pământ de rușine. Îl învăț cât are nevoie și dacă vrea să facă performanță este doar decizia lui", a declarat Cătălin Moroșanu, la WOWnews. 

Citește și: 

Deznodământ categoric în turul semifinalei românești din Cupa CEV

Internaționalul Călin Căbuț va pleca din vară de la Minaur și va juca la CSM Constanța

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează