SPORTURI  »  ALTELE  »  ELIBERARE

Cererea lui Cristi Borcea pentru eliberarea condiționată a fost aprobată!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 17:08

Cererea de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea, 49 de ani, a fost admisă de magistrații Judecătoriei Sectorului 4. Soluția nu este însă definitivă! 

  • Borcea este închis la Penitenciarul Jilava, după ce pe 8 februarie a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, împreună cu Radu Mazăre și Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo.
  • De asemenea, instanța a dispus ca fostului acționat al echipei de fotbal Dinamo București să-i fie confiscată suma de aproape un milion de euro.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti Sectia I Penal. (...) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta magistraților Judecătoriei Sectorului 4, conform TV Digi 24. 

Procurorii au la dispoziție trei zile pentru a face o eventuală contestație. Borcea nu va fi eliberat până nu se va judeca și apelul.

Fostul finanțator al lui Dinamo a fost audiat marți de judecători, iar în urma audierilor s-a luat decizia eliberării condiționate a acestuia. 

Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câștig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, și la muncă și activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ținut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiții, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalități”, a declarat Cristi Borcea marți în fața magistraților, potrivit Mediafax.  

Citește și:

Ionuț Negoiță, trimis în judecată în dosarul în care și Alexandru David e implicat » Prejudiciu imens!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  12 Septembrie 2019, 18:57
Postat de boierasul pe 11 Septembrie 2019, 21:33

sunt curios cati copii a mai facut in astea 5 luni de parnaie ??))) vom afla dupa 4 ))

Păzea...

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  12 Septembrie 2019, 03:36

imi este clar de mult timp ceea ce se intimpla in tara lui papura voda si presedintele planta plus toate lauzele din regimul trecut esalonul doi de conducere fie membrii pcr fie securi. ceausescu va este clar a murit degeaba. pentru ce de fapt pentru ca timpurile erau negre peste tot iar cei cu bani de afara devalizau si mareau dobinzile... sint multe de spus. dar azi este o maiestrie sa furi la greu sa iti dea citiva ani ca lu copos, fratilor becali si la multi altii inclusiv gica popescu si sa iesi cu bani mai multi. ma intreb dece nu se confisca averea? borcea din puscarie dorea sa cupere ceva cu 300000 de euro... plecarea lui in sua chiar nu a contat unde si-a bagat banii etc? este o tara care si-a batut joc de toti prin aceste scursuri care vor conduce tara care va face si mai multe datorii si nu vor fi platite nici cind va dispare romania de pe harta. s-a murit degeaba in toata istoria pentru ca azi si jusitie si conduceri unde sint toti fii lauzelor de ieri din esalonul secund fii de mari smecheri care au stiut sa urmareasca sa toarne sa bata... ca doar sefii de secu cum ajungeau daca nu dadeau cu sacul de nisip? mai am o intrebare? stici cumva cit a fost pe scara richter cutremurul din romania de acum citeva zile? pe scaraotzky stiu ....hmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

boierasul
boierasul  •  11 Septembrie 2019, 21:33

sunt curios cati copii a mai facut in astea 5 luni de parnaie ??))) vom afla dupa 4 ))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează